lørdag den 8. marts 2014

Weekends! Tiltrængte og alt for korte!

Det er jo ingen hemlighed, at vi arbejder rigtig meget for tiden. Og med to weekends med vagter kan man godt blive temmelig slidt. Specielt fordi jeg har været ramt af meget travle vagter med lange lange dage, og jeg er jo ikke 25 længere. Så det tager lidt længere tid at restituere sig efter f.eks. 21 timers arbejde. Derfor er vores weekends dejlige pusterum i hverdagen. Sidste weekend havde vi købt et spot-deal (som selvfølgelig overhovedet ikke endte med at være billigt....) i Flensborg. Lørdag morgen kørte vi til Flensborg, hvor vi fandt en rigtig god garnbutik (surprise!) nemlig Wollsucht, som ligger i Rote Strasse. Da specielt strømpegarn er billigere i Tyskland, blev lageret fyldt lidt op. Efter en god frokost kørte vi i Citti Grossmarkt, hvor vi bl. a. købte lidt øl.
Så fandt vi hotellet og slappede af i deres ganske glimrende svømmebassin. Et varmt boblebad fik løsnet de spændte muskler, og derefter spiste vi dejlig aftensmad. Næste morgen var vi på raid i Fleggaard. 
På hjemvejen kørte vi forbi Trapholt, hvor der er en lille udstilling om Børge Mogensen. Han blev født for 100 år siden (samme år som Wegner, de var også venner), men blev kun 58 år. Han levede et hårdt liv med lidt for meget røg og spiritus, og det tager jo på kroppen. Det var interessant at se hans designs gennem tiden, og derved se hans udvikling.
Jeg synes stadig hans sofa (kupesofa) er den smukkeste og mest geniale sofa, men han er nok mere kendt for sin tremmesofa.
Vi landede i Hørsholm sidst på eftermiddagen efter en god og afslappende weekend.
Denne weekend er også fredelig. I aftes gik vi i biografen, hvor vi så "Dallas buyer Club", den var fantastisk god, og det er meget velfortjent, at den har vundet to Oscars.
I aften skal jeg til kvindefest i anledning af en 50 års fødselsdag, det glæder jeg mig til. Claus slapper af herhjemme. Jeg skal lige nå lidt tøjvask mm inden, men det er der også god tid til.
Skønt med weekends!

Ingen kommentarer: