torsdag den 3. juli 2014

Endelig!

Så kom dagen omsider, hvor vi kunne hente Louise. Åh, det var nu godt.
Jeg havde fri, så der blev lavet mad til den store guldmedalje. Kl 16 var der afgang mod lufthavnen. Tre af Louises bedste veninder mødte op, og var med i lufthavnen.
Vi ventede og ventede og ventede. Flyet landede 17.17 og så var der jo lige bagagen! Nå efter alt for lang tid kom hun omsider. Åh så godt.
Jeg kunne næsten ikke slippe hende, men vi skulle jo videre.
Hjem til rigtig sommermad: kyllinger, nye kartofler, rabarberkompot, agurkesalat, broccolisalat og spidskål. Desserten var jordbær med vanilleis. 
Louise har været længe undervejs med lange ventetider. De var startet i Eau Claire mandag aften, kørte i bus i ca. 6 timer hele natten, og så var der lige 12 timers ventetid i Chicago. Den ventetid blev tilbragt på et hårdt gulv i kulde og træk.... Ikke rart. Tirsdag nat fløj de så til London. Flyvetiden var 6 timer, og de blev brugt til at sove i. I London ventede de så 4 timer, før de omsider kunne komme til Kbh. De var ca. 20 AFS'er i London, så der var masser at snakke om. Og ankomsthallen var fuld af flag og forventningsfulde familier.
Nu vil de næste dage blive brugt til at få mødt familien igen. Heldigvis har Louise lige halvanden uge til at akklimatisere sig inden ferien starter.
Det er skønt at have fået hende hjem igen!

3 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Åh, så skønt at hun igen er hjemme! Kys hende også lidt fra mig! ;-). Hyggeligt at venninderne var med i lufthavnen

Madam Munch sagde ...

Kender det, har modtaget 3 efter et skoleår i udlandet med AFS. Det er så godt for dem, men dejligt at have dem hjemme igen.
Nyd en dejlig sommer sammen.
KH

Ellen sagde ...

Hun har været væk i et års tid, kan jeg forstå? Så er det bare ubeskrivelig dejligt at se 'barnet' igen :-)