torsdag den 4. februar 2010

Hjemme igen

Så er hverdagen for alvor kommet tilbage. Vi landede brat i mandags til vinter, sne og kulde... Sneen giver dog det dejligste lys, og med uldent tøj, tykke jakker og støvler går det.
Vi er alle tilbage i hver vores dont. Louise har holddelings uge i skolen, så det er en blid start. Claus arbejder som vanligt, og jeg startede med en halv travl vagt i går. Men det er kun dejligt. I dag havde jeg besøg af Dorthe, som lige skulle gramse lidt på indkøbene, og så måtte vi jo lige undre os lidt, hvorfor var det lige, at jeg købte så lidt garn, når jeg nu havde chancen? Måske fordi garnlageret er stort nok.... Nu skal jeg snart have sat maskinen op igen, så jeg kan få lavet et hold strømper til den kolde vinter.
På ferien har jeg lavet et par småting:

Et par håndledsvarmere til Louise.

Faktaboks:
Garn: mælkeprotein/uldblanding købt i La Mesa, blødt, blødt.
Mønster: Hjemmekomponeret.
Hæklet m. fastmasker med en Knit-Pro hæklenål.
Hot or Not: Forhåbentlig hot.

Et tørklæde til gave.

Faktaboks:
Garn: Noro kureyon, lidt hårdt, men fantastiske farver.
Mønster: Edderkoppemønsteret. (Ja, jeg kan kun to hæklemønstre, edderkop og Queen Annes Lace)
Nål: Samme Knit-Pro hæklenål.
Hot or not: Tja...
Jeg bliver aldrig den store Noro fan, selvom farveforløbene er fantastiske.
Jeg er gået igang med at strikke strømper på en for mig ny måde, fra tåen og op, og to på en gang. Jeg købte nemlig et par bøger i USA, godt inspireret af strikkeheksen, og nu må det prøves. Smart, men lidt tidskrævende, når pindene er str. 2. Og lækkert, lækkert garn.

Louise skovlede sne sammen med naboen her til eftermiddag, så nu er indkørslerne helt frie for sne, dejligt.

1 kommentar:

Dorthe sagde ...

Tak for hyggelig eftermiddag - og lån af datter dagen efter!
Så har jeg fået gjort noget ved awarden, tak for den... Ved nu ikke, om det blev for meget?
Knus