lørdag den 27. november 2010

Den kedelige, men pæne bluse

Ja, så lykkedes det for mig! Jeg fik skrevet en opskrift på den pæne, kedelige hverdagsbluse. Faktisk var det den største grund til at købe en strikkemaskine, for hvem gider strikke så mange hverdagsbluser i glatstrikning? Jeg gør ikke! Og jeg vil også gerne have nogle i bomuld, hør og evt. silke, så maskinen var strengt nødvendig....
Men nu tilbage til min basisbluse:
Faktaboks:
Garn: Holst supersoft, farve Green Gem, købt sidste efterår på tilbud, herligt.
Mønster: Målene taget fra en basisbluse fra Peter Hahn, herefter omsat til strikkefasthed mm. (Jeg ønsker mig Designaknit i julegave!)
Pinde: Brother 965i, spænding 7
Hot or Not: Hot, lige en bluse efter mit hoved, jeg må producere nogle flere, evt. med lidt sømandsbobler.
Ellers er weekenden skudt i gang med lidt kultur og masser af snerydning.
I går var vi i skuespilhuset, hvor vi så "Jeppe på Bjerget" med Henning Jensen som en helt formidabel Jeppe. Det var en rigtig god oplevelse, men jeg har nu aldrig set Jeppe som morsom! Snarere tragisk med ynkvækkende. Men en meget fantastisk præsentation og en god forestilling at diskutere med Louise. En god aften med min familie.
Og snerydning, tja, Claus og Louise har skovlet sne indtil flere gange i dag, og det høvler jo stadigvæk ned, så der er basis for mere motion i morgen, hvor jeg tager til Fåreavlernes julemarked på Blegdamsvej.

2 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Det er jo det skønne ved en strikkemaskine - hurtigere at lave de kedelige ting! Men din bluse er da ikke kedelig, snarere basis. Det kan jo ikke ligne en fest hver dag ;-) Fed farve

Helen sagde ...

Den er slet ikke kedelig, men en dejlig trøje. Der er jo tit disse modeller, man altid mangler. Formålet med strik er jo at holde varmen, og de hjemmegjorte bliver den størrelse og længde man selv vil (for det meste)