fredag den 26. november 2010

Så gik der tid med det!

I perioden efter efterårsferien har jeg nærmest taget et hovedspring lige ned i arbejde, arbejde og så mere arbejde. Vi har haft travlt, og stemningen på arbejdet er ikke blevet bedre, suk. Så overskuddet til at skrive på bloggen har været ikke-eksisterende. Men jeg har nu taget billeder løbende for at kunne se, hvad der er sket i perioden. Her er et lille udvalg af nogle få episoder.

Louise har her gjort sig klar til en fest i klassen. Hun bliver alt for hurtigt meget stor og smuk...
Louise holdt en hyggeeftermiddag, hvor vi var i biografen med nogle af hendes venner. Vi så "Grown Up", det var en rigtig sjov og hyggelig film.
Vi havde produceret lækker lagkage, som var desserten, alle blev mætte og tilfredse.
Jeg har også deltaget i en stor pakkeleg gennem Ravelry. Vi var ialt 19 strikkere, der alle havde taget mindst fem gaver med, og så gik det vilde ridt. Vi havde det pragtfuldt. Og vi fik vist alle nogle gode garnting med hjem. Jeg fik indtil flere gode bundter strømpegarn, og de falder jo på et "tørt" sted. Jeg mangler bare lidt tid til at få strikket strømperne.
Årets fællesfødselsdag fik temaet: Tutti-frutti fest, så bollerne til aftensmaden skulle selvfølgelig være farvede... Jeg har brugt rød og blå frugtfarve fra Irma. De så gyselige ud, men smagte helt normalt. De voksne var ikke så sikre på det med smagen, så ikke alle havde lyst til at sætte tænderne i en pink eller turkis bolle, men så var der flere til børnene!
Louise gjorde sig klar efter alle kunstens regler, skal der være fest, så lad der være fest.
Ungerne havde efter sigende en dejlig aften med masser af musik og dans.
Årets gruppebillede!

Ingen kommentarer: