søndag den 20. februar 2011

Vinterferie - NOT!

Mens familien har forlystet sig i Geilo, har jeg arbejdet igennem. Pyh det har været en travl uge, jeg har næsten ikke bemærket, hvor stille her er i huset uden familien. Men nu har jeg så friuge, og den er kun booket halvt op med møder mm. Jeg har også lige 43 ansøgninger, der skal være læst inden onsdag, så jeg keder mig ikke.
Jeg har fået strikket en del på maskinen, men endnu ikke fotograferet de utallige strømper. Herligt at få produceret en masse strømper ret hurtigt.
Så er jeg gået i gang med at strikke en bluse med stjernemønster. Jeg havde strikket næsten hele forstykket, da maskinen kun strikkede med den ene farve på en pind og bare smed de andre masker. Da jeg ikke kunne redde det, så det ville blive pænt, pillede jeg hele forstykket op igen, suk. I går fik jeg så strikket ærmerne, med kun enkelte fejl, der kan rettes med nål og tråd...Den bliver meget flot, men måske lidt stor, nu må vi se.
Claus laver et indlæg fra skituren i Geilo.

1 kommentar:

Dorthe sagde ...

Ja, det er skønt, når familien holder ferie! Håber de har haft det dejligt. Glæder mig til at se din stjernetrøje. Irriterende med de masker undervejs.