torsdag den 10. marts 2011

Long time no see!

Jeg har haft travlt! Både med arbejde og fornøjelser. Og så flyver tiden jo forbi. Og nu er det sørme snart forårsjævndøgn, så dejligt. Jeg kan godt mærke, det er meget mere lyst nu, både om morgenen og om aftenen, så nu mangler temperaturen bare at krybe længere opad... For det er godt nok stadig koldt og råt. Jeg har frosset så meget denne vinter, trods uldne undertrøjer, uldne underbukser, hjemmestrikkede strømper og uldne bluser! Det bliver vel bedre.
Jeg har fået produceret flere gode ting på strikkemaskinen, en del strømper i forskelligt strømpegarn fra lageret! Glorien er blevet pudset! Nogle er brugt til gaver, andre er til mig selv, jeg mangler nemlig, til forskel fra min datter.
Så har jeg fundet på at lave halstørklæder som rør. Den første mørkeblå er i restegarn fra Weller, 20 % cashmere, lækkert blødt. Strikket i sømandsbobler og syet sammen.
En succes, for Louise har brugt det rigtig meget, siden jeg blev færdig. Hun er så glad for det, at hun gerne ville lave et til sin veninde. Så vi fandt noget mere garn fra lageret!
Knit-picks strømpegarn købt sidste år, da vi var i San Diego, blødt og varmt. 200 g garn er gået til røret, som også er dejligt langt. Veninden blev glad, så her er en oplagt gaveide.
Rasmillas homeparty hos Mosdal var en dejlig dag, med masser af hygge og rigtig mange fristelser.
Jeg holdt mig i skindet og købte kun det luksusgarn, jeg havde besluttet inden. Sort til en sjælevarmer som Dorthes i "Feather and Fan", så den må jeg snart i gang med.
Louise var til fastelavn i søndags. Hun ville egentlig ikke klædes ud, men lørdag aften fandt hun på at ville være fin engelsk dame til Ascot, så med sminke, pæn nederdel, blazer og min pels, lignede hun en million. Men hun får nu ikke lov til at låne pelsen til hverdag!

En poncho til Kia er blevet produceret, og hun blev rigtig glad for sin fødselsdagsgave.
Faktaboks:
Garn: Hjerlholt farveskiftende, købt til strikkefestival 2009, 3 bundter
Mønster: Fra Helga Isagers strikketøj, relativt nemt og lidt kedeligt.
Pinde: Knit-picks metal str. 5, en dejlig pind, som garnet glider let på.
Hot or not: Vældig varm, blød og lækker, burde lave en mere, måske næste år...

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Ja, du har da godt nok haft travlt! Har du virkelig også haft tid til at arbejde?

Søster II sagde ...

Min smukke niece -ja du ligner præcis en fin dame men ikke som udklædt men som en naturlighed!!!!

Pernajl sagde ...

De orange sokker er rigtig gode og glade i farven. Mange tak for dem :-)