tirsdag den 15. marts 2011

let forsinkede fødselsdagsgaver

Jeg fik sørme gaver i søndags, herlige fødselsdagsgaver.Min nevø har haft mere end svært ved at opsnuse Marianne Isagers A la Carte 1, men det lykkedes til sidst, og jeg blev meget glad.
Det er en spændende og lækker bog, som jeg glæder mig til at strikke noget fra. Der er flere af modellerne, jeg har svært lyst til straks at kaste mig over, men jeg holder disciplinen! Lige nu er det cubahuer, det drejer sig om. Bagefter har jeg en sjælevarmer, et tørklæde, et overblik, en Buttercup, en Olive, en Linnea, osv, så det har lidt lange udsigter. Men pyt, jeg hygger mig.
Min søster har lige været på ferie i Indien, og hun har hjembragt det smukkeste Pashminatørklæde i mange dejlige farver, lige min stil.
Desuden havde hun også et stykke meget smukt bomuldsstof med hjem, så jeg kan sy mig en lækker tunika.
Så jeg blev begavet ud over alle grænser, dejligt. Desværre er der jo så 10 måneder til min næste fødselsdag, men det går jo nok alligevel.

1 kommentar:

Tuxen sagde ...

Du er da en heldiggris! Sikke lækre farver.