søndag den 28. oktober 2012

Lidt om vores liv, her og nu

Ja, jeg tror ikke jeg behøver at sige meget, andet at det er lang tid siden denne blog var i live. Det eneste jeg kan gøre, er at puste lidt liv i den, ikke at jeg tror det vil gøre den vil få mere liv, men det er værd et forsøg.

Jeg er kommet med i musicalen F,ame der har premiere i trommen til maj. Det bliver super fedt, og vi har haft den første danse prøve i dag. Troede jeg døde, men det var meget sjovt og en god måde at få motion. Jeg har ikke den største rolle, egentligt er jeg bare kor, men det betyder ikke, at jeg ikke skal have kostymer på. Det bliver mega fedt, men det kommer også til at tage virkelig meget tid. For at komme med har jeg været til 4 auditions, hvor jeg i gennemsnittet ventede 14 timer pr gang. Men det var det hele værd.

Min mor er jo som bekendt ved at skrive master så det tager også noget af hendes tid. Det er dog blevet anderledes, fordi i gamle dag var mor ikke så tit hjemme. Nu er hun hjemme, men har bare ikke tid. Det skulle man lige vende sig til, men som altid tilpasser man sig.

Far har lige klippet sig skaldet... Det er ikke kønt. Grunden var, at jeg og mor havde siddet og snakket om at hans hår var for langt, og som en protest klippede han det hele af. Nu skal vi så gå og høre på at han fryser, og ham som ellers aldrig frøs!

Det var så mit forsøg på at puste liv i bloggen. Ikke så stort, men det var der i modsætning til visse andres forsøg!!! eller mangel på samme!!! Ja Ja jeg ved at mor har travlt og far er vinterdeprimeret (selvom han gør rigtig meget for at man ikke kan mærke det, og det er dejligt), men så er det jo godt de har mig.

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Det er sandelig godt de har dig! Hvor lyder det bare fedt at skulle være med i Fame!

Lisbeth sagde ...

Ja, det er godt vi har dig! Og vi er glade for din indsats, både på bloggen, mens også in real life!
Kh den stressede og fortravlede mor.

Dorthe sagde ...

Vildt! Stort tillykke med din rolle! Stor eller lille - det bliver vildt sjovt at opleve