torsdag den 8. november 2012

Syg... æv æv

Sidste uge var jeg i praktik, og det var bare mega spændende, men pga. alle indtrykene også meget trættende. Da jeg er min mors datter får jeg jo også hovedpine, når jeg ikke får sovet nok. Den hovedpine er bare ikke gået væk endnu, og lidt feber blev tilføjet, så nu har jeg været hjemme hele ugen... Det er godt nok trist. Min mor tror det er migræne, min far tror det er influenza, og jeg er bare mega træt af at have ondt i hovedet. Det er en rigtig bevægelses hovedpine, så hvis jeg sidder helt stille, bliver det lidt bedre.

Nå, nok om mig og min sygdom. Det er efterhånden sjældent at vi alle tre er hjemme om aftenen, så jeg tror at hele familien glæder sig til at slappe af i weekenden. Dog skal mor og far til fest imorgen, eller et eller andet tam tam. Så mens mine forældre er ude og har det sjovt, tager jeg ind til min onkel og moster. I weekenden skal vi vist ikke lave så meget andet end at komme op på dupperne til næste uge, hvilket vi også trænger til. 

I aften skal min far og jeg til skolehjemsamtale. Ufffff, hader skolehjemsamtaler. Der er ingen fylde i dem, lærerne sidder bare og siger:"Louise hun er bare så dygtig og bla bla bla...". Det bliver lidt trættende i længden, men det er da altid noget de siger dét, og ikke det modsatte. 

3 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Rigtig god bedring. Skole- hjem- samtaler er altid lidt trælse, men det er da heldigvis et positivt problem for dig ;-)

christunte sagde ...

Rigtig god bedring! Håber, du overlever skole-hjem samtalen. Det er altså ikke rart, når folk sidder og taler om én, heller ikke selv om det er ros!

Troldungen sagde ...

Jeg overlevede skolehjemsamtalerne, det var faktisk ikke så slemt som de andre år. Nu skal jeg bare blive rask, så jeg kan komme i skole igen :)