søndag den 15. december 2013

3. søndag i advent.

December er meget kort, ligeså kort, som den plejer. Nu er det allerede 3. søndag i advent, og vi er fint med i forholdt til juleforberedelserne. Det er en dejlig jul i år med mange fridage, så vi gemmer noget til næste weekend. 
Træet er købt, så det kan nå at tørre. Claus fandt en gård på Fredensborg kongevej, hvor de var så flinke at hjælpe ham med at få træet op på taget af bilen. Hjemme gik det nemt med at få det ned igen, så nu er det i hus.
I dag skal vi fabrikere kagehus, som skal pyntes i morgen, hvor jeg skal julehygge med den store "basse", det bliver supergodt. Vi har printet opskriften fra DR's den store julebagedyst ud. Og det bliver et stort hus... Næsten 2 kg mel skal man bruge. Men så bliver der nok også garn til nogle figurer. Hmm, jeg mente vist dej, men ja, hvad hjertet er fuldt af, kommer ud gennem fingrene.
I ugen der er gået har vi været til julehygge på Caspers dagtilbud.
En hyggelig eftermiddag, hvor vi fik snakket med personalet og set de nye faciliteter, som er ganske lækre.
Vi har skypet med Louise i går, hun bliver stadig ked af det, når hun ser os, men ellers har hun det ok. Hun er meget glad for skolen og basketball, og har fået en del gode venner. Det går også fint i familien, selvom hun synes, det er hårdt at bo sammen med så mange teenagere med humørsvingninger! Kender vi det? Ja, og det er jo sundt at prøve noget nyt....
I dag vil vi efter bagningen invitere naboen på gløgg og æbleskiver. De er hollandske, så det bliver spændende, om de kan lide vores traditioner.
3. søndag i advent skal nok blive god og hyggelig trods regn og gråvejr. Godt vi ikke skal ud at fælde træ!

1 kommentar:

christunte sagde ...

Ha ha - "GARN" til et stort hus? Hvad hjertet er fuldt af......
Det lyder som en dejlig december. Det er godt, at Louise er ved at falde til. Det er jo sandelig ikke nemt sådan pludselig at rejse så langt væk!