mandag den 23. december 2013

Julekoncerter

Jeg nyder at høre Messias, og helst i Holmens Kirke med Camerata. Det er ikke hvert år, jeg kan finde tid, men i år var Claus og jeg afsted i torsdags.
Og sikke en oplevelse! Det er ultimativt den bedste opførsel, jeg har hørt endnu, og jeg har da hørt omkring 15 opførelser, bl.a. i Royal Albert Hall. Solisterne var suveræne, specielt vil jeg gerne fremhæve den unge bas, Jacob Vad. Han ser meget ung ud (eller også er vi ved at være gamle), men han har den flotteste bas, jeg har hørt længe. Ham vil jeg gerne høre meget mere til! Hanne Fischer har vi hørt før, og hun er superdygtig mezzosopran.
En dejlig dejlig oplevelse.
Og så tog vi lige DR pigekorets årlige julekoncert lørdag i DR byen.
Det er en tradition for os, og en dejlig måde at starte julen på. De har fået ny dirigent, den unge Philip Faber, og han er ung, kun et år ældre end Casper. Han har fået sangglæden hos pigerne tilbage, og det var en superkoncert. Så med julefred og klangen af deres sang i ørerne startede vores juleferie.

Ingen kommentarer: