Vi stod for forretten, desserten og kransekagen. Forretten var lakseruller, flutes og dressing, let og velsmagende. Hovedretten var oksemørbrad, perfekt stegt og mør mør, med lækre salater og kartofler samt rødvinssovs, uhm. Desserten smagte rigtig godt, men udseende var ikke så godt. Ananastærte med chokoladecreme, hertil kokoscreme og timianis. En fin og god dessert. Kransekagen var også god som sædvanligt. Ovenstående var så suppleret med fantastisk rødvin og dejlig champagne. Mærkværdigvis har vi ikke ondt i hovedet i dag.
I dag har vi så, også traditionen tro, fjernet alt julepynt, afmonteret træet og fået vores hus tilbage til normalt udseende. Lige så hyggeligt det er at tage pynten frem, lige så dejligt er det at fjerne den igen. Jeg mangler kun at fjerne juleornamenterne, men der skal jeg sy en flonelspose først, da jeg ikke har plads i de nuværende poser til årets indkøbte ornament.
I morgen starter hverdagen igen, lige på og hårdt, og første weekend har jeg så fredag- søndagsvagt, så er 2014 skudt i gang med maner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar