lørdag den 18. januar 2014

Januar har været meget meget travl.

Januar startede lige på og hårdt: fredag-søndagsvagt i første weekend, og så har det ellers gået over stok og sten lige siden. I starten af januar havde vi afskedsreception for en god kollega.
Det var en god reception med fine taler, og jeg tror, han var glad for dagen.
Vi savner ham allerede, men under ham også et godt og langt otium.
I sidste weekend havde vi vores årlige bestyrelsesseminar på Hindsgavl. Vi tager hjemmefra søndag morgen, og kommer først tilbage mandag aften. Det er effektivt og godt, men også ret hårdt, og alle er godt brugte efter to intense dage med masser af diskussioner. Hindsgavl er et dejligt sted, og i år var der ikke sne, men der var nu smukt alligevel.
I løbet af ugen havde jeg så fødselsdag, en stille og rolig dag med arbejde. Om aftenen blev min fødselsdagsgave indløst: En middag på Kiin Kiin. Det var en dejlig oplevelse, som helt klart kan anbefales til alle, der kan lide Thai mad.
De har en stjerne i Guide Michelin, og det er velfortjent. Maden var superlækker og appetitlig.
Torsdag var vi til 2 års fødselsdag. Det er skønt at se børnenes umiddelbare glæde og begejstring.
Vi bliver så glade af at være sammen med dem.
I dag kommer hele familien til fælles fødselsdag, så vi har været i gang med at kokkere det meste af dagen. Menuen er oksebov tilberedt i Sous Vide, ovnbagte grøntsager og kartofler, herefter ost og hjemmebagte flutes.
Desserten er frugtsalat og kage, så der er basis for at blive mætte.

1 kommentar:

Søster II sagde ...

Og det smagte som sædvanlig rigtig godt -også den dejlig dejlige rødvin. Tak