mandag den 24. februar 2014

Kort, men dejlig weekend!


Uge 7 og 8 er gået med arbejde! Når man ikke holder ferie, får man lov til at lægge mange timer på arbejdet! Fire vagter, to lange dage og dagarbejde for resten, og kun en fridag blev det til i de to uger, pyh. Det er ikke så underligt, at jeg er lidt træt og flad. Men sådan er det jo, og heldigvis har der været lidt fredelige vagter ind imellem. Vi har dog arbejdet igennem fra torsdag. Jeg var på arbejdet til kl 3.30, de to tilkaldevagter fredag kom heller ikke tidligere hjem, og lørdagsvagten stod der til kl 5 om morgenen. Godt jeg kun havde torsdag og søndag, hvor jeg kunne komme hjem i løbet af aftenen. Tidligere havde vi vagt både lørdag og søndag, men da vi har fået mere travlt, er der en del af os, der foretrækker kun den ene dag, selvom det giver flere weekends med arbejde. Så jeg havde fri lørdag, jubiii.
Vi havde gæster fredag, og sous viden var igang. Oksefilet,
der fik fire timer ved 56 grader, mørt og lækkert.
Desserten var Pavlova med lakridsmarengs og masser af frisk frugt, uhmmmm.
Lørdag var en fredelig dag med skype med Louise og en dejlig aften hos nogle venner. Fantastisk mad og hyggeligt selskab, så den weekend forsvandt ret hurtigt for mig.
Claus havde en god og fredelig søndag med en god tur på sin "nye" cykel. Han har købt en Mr. Pedersen cykel via DBA, og den er helt perfekt for hans ryg.
Jeg kan overhovedet ikke få billederne på rette plads i dag, så i må selv kombinere billederne til teksten!

2 kommentarer:

christunte sagde ...

Skønt med en fridag! Det lyder helt sikkert til at den er velfortjent.....
Skal man ikke komme og hjælpe med at teste den der nye vidunder-koger på et tidspunkt?

Troldungen sagde ...

Den cykel ser da godt nok lidt underligt ud... Sådan lidt en gammel peter, eller hvad den nu hed.