søndag den 9. februar 2014

Vinterferie

Nå, så røg der endnu et par uger... Tiden flyver afsted på raske vingeslag.
Vores fællesfødselsdag gik fint, rigtig hyggelig, og vi blev så begavet. Dejlige gaver, en Lyngbyvase, espressokopper og en ny håndmixer.
Den gamle fik Claus i indflytningsgave for næsten 31 år siden, så den har nu holdt temmelig godt. Den fungerer stadig, men har en del slør, og nu er vi blevet opgraderet, dejligt.
Efter fødselsdagen arbejdede Claus en uge. Jeg havde friuge, som var godt og vel fyldt ud med møder, ture til Fyn og en enkelt dags arbejde. Efter den travle uge var det en lise at hoppe på Oslobåden fredag eftermiddag. Vi er en gruppe bestående af tre familier med afkom (de, der kan holde fri den uge deltager begejstrede), så i år var vi 15 afsted.
Det er så hyggeligt, og en god start på ferien med den sejltur. Vi tog til det sædvanlige sted i Geilo, og i år var der meget sne, over 1 m lå der i dalen.
Det sneede fra vi kom, til vi rejste. Men temperaturen var ok, omkring -10 grader celcius, så det var næsten dejligt at være ude.
Vi havde købt langrendsski, og de blev indviet. Dejlige ture blev det til.
Claus var også på slalombakkerne, og det nød han i fulde drag.
Hans ryg elsker skiferie, så det ser ud som om fremtiden nok indebærer lidt flere skiture. Så tager jeg da bare på strikke/sy ture istedet.
Ferien sluttede med sejlturen, og så er hverdagen startet igen. En uge med masser af arbejde for os begge.
Weekenden er blevet brugt til at sove, rydde op, vaske, og ellers bare være. I går var vi i operaen, hvor vi hørte "Den flyvende Hollænder", dejligt.

4 kommentarer:

christunte sagde ...

Det ser skønt ud! Dejligt med sådan nogle ferier. Især, når man kan følges med nogle, hvor det bare fungerer!
Glæder mig, til vi skal til Estland.....

Lisbeth sagde ...

Ja, godt med hyggelige ferier. Jeg glæder mig også ret meget til Estland, det bliver superspændende og kulturelt.

Troldungen sagde ...

Jeg er helt med på det med flere skiturer, og måske kunne jeg også lige smutte mig med ind på de sy turer eller måske en tur til de varme lande :) Lyder godt med ski ferien, håber der også bliver en næste år.

Madame sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder fra jeres ferie, Lisbeth!