torsdag den 3. juni 2010

Juni - og endelig lidt varme

Så forsvandt der da bare lige 2 uger i travlhed og arbejde.Æbletræerne sprang ud, og jeg fik da lige nydt duften og synet, før det var for sent. Pæonerne står højt og rankt, jeg glæder mig til de springer ud.
Jeg har lagt en masse stjerne op på sengen, og med Claus' hjælp er de flyttet rundt, så det passer sammen. Nu skal de så "bare" sys sammen, inden jeg kan komme videre med det tæppe.
Pinsen gik med at besøge venner. De har en genbo med det mest kitschede rækværk. Yndige gipsengle på alle stolper! Det skal ses, før man tror sine egne øjne.
Vi havde en rigtig hyggelig dag, hvor vi bl.a. fik spillet Kubb i haven, herligt spil.
Søndag tog vi til Kullen sammen med to hold venner. Meningen var at gå den røde rute, som Claus troede, var i havniveau. Det er den så ikke. Der er lidt klatring, og da vi havde Casper med, gik Claus, Casper og jeg langs vejen, mens de andre forcerede stien. Der var temmelig meget trafik, så Casper blev utryg og derved uadreagerende. Det gik desværre ret hårdt ud over Claus, som fik både krads og kæmpestore blå mærker. Senere gik vi langs den gule rute ned til den røde, for at møde de andre. Der var vådt og mudret, og da Claus forsøgte at få Casper væk fra mudderet, blev han meget voldsom igen. Denne gang skadede Claus sin lillefinger, så nu er den tapet ind med skinne, og skal være det i tre uger, ret irriterende. Vi mødte de andre ved fyret, spiste vores medbragte madpakker, og da de andre gik tilbage til Mölle for at drikke eftermiddagskaffe der, kørte vi andre hjem. På hjemvejen væltede vi ICA i Höganäs, hvor vi købte aftensmad, dejlige grillbøffer. Vi kørte også lige forbi et glimrende outlet, hvor vi supplerede vores krus. Så vi fik da lidt ud af en ellers dum tur.Denne week-end har jeg haft den store fornøjelse at besøge et par veninder på deres ødegård i Sverige. Vi var meget heldige med vejret, så der blev gået nogle rigtig dejlige ture i omegnen.Denne uge er så kulturel, men mere om det senere.

Ingen kommentarer: