torsdag den 24. juni 2010

Klassetur til Stevns

Efter vores kulturelle, men travle uge, havde jeg en rolig uge. Jeg havde nogle fridage, som blev nydt i fulde drag. Jeg fik bl.a. syet et par hvide bukser og en nederdel til mig selv, sjældent, men dejligt. Jeg fik også lært at sy smock, nu skal jeg så bare lære at sy smock, der ikke er for småt. Toppen til Louise endte som nederdel til naboens datter, som er noget mindre. Men sød blev den nu.Ugen sluttede med den årlige klassetur i weekenden. Denne gang gik turen til Stevns. Vi mødtes på Rødvig camping, hvor de fleste forældre havde lejet hytter. Børnene sov i telte, et drengetelt og et pigetelt. Efter eftermiddagskaffen gik vi en dejlig lang tur til havnen, solen skinnede og alt var fryd og gammen. Da vi skulle spise, kom regnen. Det blev altså også temmelig koldt. Jeg havde cowboybukser med fleecebukser over, to uldne sweatre og en jakke. Derudover et tæppe om benene, så kunne jeg lige holde varmen. Men vi hyggede igennem.Søndag var vi på Stevnsfortet, hvor vi havde booket to rundvisninger. Det var uhyre interessant, og kan anbefales til alle. Koldkrigsmuseet er først åbnet i 2008, og vi lærte en del om den kolde krig.
Efter rundvisningen kørte vi en tur rundt på Stevns, før turen gik mod Hørsholm.
En dejlig weekend. Vi glæder os allerede til næste års klassetur.

1 kommentar:

christunte sagde ...

Fedt - kultur + kanoner = skøn cocktail!