onsdag den 28. juli 2010

2.del af ferien

Blev så brugt i Sønderjylland. Vi havde lige små to døgn hjemme, hvor vaskemaskinen og tørretumbleren kørte i fuld fart. Vejret var ikke helt stabilt nok til store mængder tøjtørring, men det gik nu alligevel. Vi fik også købt det sidste udstyr til Louise, inden lejrturen til England.Sønderjylland var spændende, og jeg må helt klart tilbage. To døgn havde vi, og de blev brugt grundigt!Vi boede i Løjt feriecenter, som ligger aldeles fortryllende i Genner Bugt. Det kunne helt klart godt være udgangspunkt for næste tur i det sønderjydske.Mandag kørte vi til Danfoss Universe, hvor Louise meget gerne ville udforske noget mere naturvidenskab. Sikke et dejligt sted! Og roligt. Ikke muzak hele tiden og støj fra rutsjebaner mm. Vi brugte en hel dag, og nåede ikke at se det hele.Det sjoveste var nok Segway, som er et gyroskopisk køretøj, man styrer med kroppen. Man kunne købe en tur på 30 min på en Off-road bane, hvilket var rigeligt udfordrende for mig. Børnene var væsentlig hurtigere til at lære teknikken, og var også meget mere frygtløse end de voksne.Tirsdag kørte vi til Dybbøl Mølle. Et meget interessant museum, som gav baggrunden for genforeningen i 1920.
Louise nød mest at male sit eget mel!Efter Dybbøl Mølle skiltes vore veje med vennerne. De havde en dag mere i Sønderjylland, inden de skulle på spejderlejr i Skive. Vi kørte hjem for at sende Louise afsted på spejderlejr.Til morgen måtte vi så stå op kl. 04.00 for at nå at køre Louise til stationen kl. 5. Alle spejderne var spændte og glædede sig til turen. Det var en fornøjelse at se dem drage afsted.Vi kørte hjem for at få en lille lur, inden vi har fejret os selv. Vi har nemlig bryllupsdag i dag, 26 år.
Så vi gik en lang tur i Rude Skov, mens vi reflekterede en smule over alle disse år. Vi har haft en del modgang, men trods de svære odds, har vi formået at skabe et godt liv, hvilket vi er taknemmelige for.
Resten af dagen er gået med afslapning, indkøb og afhentning af Casper, som nu skal holde ferie sammen med os. Vi har ikke de store planer, udover en del oprydning i hus og have. Foreløbigt nyder vi vejret, og håber, DMI tager grueligt fejl i sin vejrudsigter, for regn gider vi ikke!

1 kommentar:

Annette sagde ...

Sikke en skøn jydsk ferie I har holdt.. Om få dage er vi på næsten samme tur.. vi nupper lige Frøslev-lejren med...
tillykke på bryllupsdagen... og håber datteren får en super tur. Spejderlivet giver en så mange oplevelser,der kan ses tilbage på med smil på læben og "husker du..."