mandag den 2. august 2010

3. del af ferie

Bliver brugt i Nordengland.
I går fløj Claus og jeg til Manchester. Underlig by med MANGE ensrettede gader. Vi har lejet bil, da vi ender i Edinburgh, så i morges kørte vi ud for at finde et indkøbscenter, Arndale, hvor der var en Apple Store. Det var da godt nok besværligt at finde derhen. Vi kørte rundt og rundt og rundt, og endte i et parkeringshus, hvor vi så kunne gå fra.

Efter lidt indkøb og en masse suk kørte vi videre nordpå.
Claus ville gerne omkring Blackpool for at se byen. Det er hermed gjort... Og der vender vi IKKE tilbage igen. Blackpool er en badeby i værste karat, som lugter af fish'n chips og røg. Vi fik nu en glimrende frokost, skaldyr en masse.
Efter Blackpool fortsatte vi mod nord, til Lake District, hvor vi har 3 overnatninger i Ambleside, som ligger i toppen af Lake Windermere, som er Englands største sø. Her vil vi vandre, sejle på Lake Windermere, og på torsdag vil vi samle Louise op inden turen går videre nordpå. Her er utrolig smukt og relativt stille, selvom kirkeklokkerne nu har bimlet i over en time, men de stopper vel inden natten falder på.

1 kommentar:

christunte sagde ...

Det lyder meget spændende og smukt med det dér Lake Distrikt. Glæder mig til at se flere billeder. Og til at høre om Skotland! (Jeg har lige læst, at Loch Ness uhyret måske er stukket til søs....)