fredag den 26. november 2010

Garn, garn, garn og så lidt mere garn

Jeg har faktisk fået færdiggjort noget strik, så panikken greb om sig, jeg kunne da ikke komme for langt ned i lageret, vel? Det er jo så ikke så svært at blive fristet på internettet, så med få klik har jeg genoprettet lageret... Jeg blev også lige fristet af Slavis fødselsdagstilbud, så de tre forreste bundter er fra hans butik. Desuden måtte jeg eje et rødt strikkekit, som er en smart samling af de småting, man har brug for til strikningen.
Alt det andet garn er fra Kenneth Weller, hans garn er yderst lækkert, og jeg har mange planer. En syren, en grå og en sort fra maskinen, samt den mørkelilla kommer nok også i maskinen. Det røde er alpacca, som sammen med det røde garn, jeg købte sidst skal ende som et overblik.
Men jeg har jo faktisk færdiggjort første projekt fra min nye yndlingsbog: Strik en stund. Så må jeg præsentere: Skovturen:
Faktaboks:
Garn: Rasmillas yndlingsgarn, lagt dobbelt, farven blå-grøn, herligt blødt og lækkert garn.
Mønster: Skovturen af Annette Danielsen, velskrevet og sjov.
Pinde: Knit-pro 4, både Harmony og metalpindene, sidste er mine favoritter. Ærmerne er strikket med magic loop, så slipper jeg for løse "rende"masker.
Hot or not: Tja, jeg synes den er for kort til at være en kjole, og halsudskæringen er lidt for kold her om vinteren, så jeg tror, den bliver mere brugt til foråret. Ellers kan jeg jo bruge nogle af mine utallige tørklæder. Men alt i alt er den nu sød og jeg skal nok blive glad for den.
Jeg har også strikket en rigtig kedelig, men pæn bluse på strikkemaskinen, men den er lige blevet vasket og ligger nu til tørre. Så den må få sit eget indlæg, og forhåbentlig tidligere end om en måned.
God weekend til alle, vores bliver travl, hyggelig og god, glæder mig allerede.

3 kommentarer:

Køkkenstrikkeren sagde ...

Spændende og flotte garner, glæder mig til at se hvad der kommer ud af det.

Dorthe sagde ...

Ja, jeg kan godt se, at der er ikke meget kjole over den længde - men fin som tunika. Uha, da da, der skal produceres!

Mariann sagde ...

Den ser rigtig lækker ud din skovtur. Du har ret i, at den er lidt stor i halsen. Jeg er også lige blevet færdig med min, og efter brug en hel dag, er min "halsåbning" altså også blevet lidt voldsom. Men jeg har lige hæklet en række fastmasker rundt, hvor jeg har sprunget hver 3 m over, og det virker som om, det har løst problemet :-)
Jeg regner med at kunne få lidt billeder på bloggen, af det færdige arbejde senere på dagen, når manden står op (efter en våd julefrokost :-)