søndag den 31. oktober 2010

Halloween

To indlæg på samme dag, er det da gået helt agurk? Nej, men det har været en utrolig indholdsrig weekend med masser af godt selskab, god mad og vin i stride strømme, herligt.
I dag er det så Halloween, eller Allehelgenensaften som det hedder på dansk. Vi har haft besøg af mange "tricks or treat", men var for en gangs skyld velforberedte med masser af slik til dem. Louise har også haft besøg af sin spejderveninde, og de har haft travlt!
To græskarlygter er blevet udskåret og står nu udenfor hoveddøren med lys i. Det ser så fint ud!
Græskarkødet er blevet udnyttet til sidste dråbe: Græskarboller, suppe og kage, uhm.
Kagen og suppen er fra Krudtugler og kanoner, en super kogebog til børn, bollerne er en opskrift fra nettet. Og det smagte så godt alt sammen. Suppen var rigelig og stærk, resten er frosset ned med noget kyllingekød i, så har jeg nu fem portioner til at tage med på arbejdet, og jeg glæder mig.
Skiplanlægningen gik uproblematisk. Vi fik fordelt madlavningstjansen, så vi tager hver to måltider. Det er en supergod fordeling, for vi bidrager alle til maden, men står kun i køkkenet to aftener, de andre har man så fri, herlig ferie.
Det er så hygggeligt at spise sammen, og vi får taget revanche for resten af året, hvor der kan gå temmelig langt imellem at vi ses. Alle har en travl hverdag, og det kan være svært at få enderne til at hænge sammen. Så er en skiferie perfekt til at få indhentet det forsømte.
Nu går søndag aften så over stok og sten med oprydning, tøjvask mm.

2 kommentarer:

Laila: sagde ...

jeg lige læst all dine sidste indlæg.. utroligt som tiden suser afsted, og jeg ikke när at fölge med længere.

I ser ud til at have det godt, og det glæder mig altid.

Hils familien og pas godt pä dig selv

Fru Olsen sagde ...

Hej Lisbeth. Så din kommentar på min blog - tak for det. Blogtræffet er d. 9.dec., men du skal være meget velkommen. Jeg lægger nærmere info ud, når vi nærmer os.