onsdag den 26. januar 2011

Award

Jeg har fået en award fra Christunte. Tak, jeg blev meget glad. Jeg er også glad for at have mødt så mange søde og spændende mennesker, som jeg har gennem blogverden. Det er dejligt at have en fælles hobby, og sjovt når man opdager, at der er mange andre fælles interesser, f.eks. vores fag. Og jeg er faktisk rimelig fagidiot, jeg er i hvert tilfælde stadig meget glad for mit fag, synes det er det mest interessante overhovedet. Det giver så andre problemer, da jeg ikke i min vildeste fantasi kan forestille mig at lave andet, noget af en begrænsning.
Med awarden følger at fortælle tre ting/hemmeligheder om en selv. Tja, mine hemmeligheder er ikke så mange, og hvis der endelig er en, skal den ikke udbasumeres her.
1. Jeg var en stor læsehest som barn/ung, har desværre ikke tid til at grave mig ned i bøgerne så meget mere, men har den mest underlige paratviden samlet op fra de utallige bøger, jeg har slugt gennem tiderne.
2. Bliver mere og mere glad for at strikke, både i hånden og på maskine, og har igen taget syning op, herligt at skabe noget med hænderne. Har alt for lidt tid...
3. Er efterhånden også blevet glad for motion, eller rettere sagt, glad for fornemmelsen i kroppen efter motionen. Har fået et GPS ur i fødselsdagsgave, og glæder mig til foråret, så jeg kan begynde at bruge det.
Tja, det var ikke det vilde nye, de fleste, som kender mig, vidste allerede ovenstående. Jeg er også meget fascineret af blogverdenen og de muligheder, den har åbnet for mig incl. nye bekendskaber.

Ingen kommentarer: