mandag den 4. april 2011

travlhed på alle fronter

Jeg har travlt med strikning, syning og så lige arbejdet, så blogningen har fået sidste prioritet. Jeg har ellers nået flere interessante events.Søndagsstrik hos Mosdal, lært at kende gennem Ravelry. Hyggeligt og rart med nogle timer sammen med andre strikkegale personer.
Jeg har strikket Cubahuer som en tosset!
Havde købt en del bomuldsgarn, og det skulle bruges op. Det blev det. 27 huer fik jeg strikket, og fik min søster og en kollega til også at bidrage, så tilsammen kom vi op på 40 huer, godt gået.
Jeg var superheldig, og vandt faktisk en flaske rom, som jeg gerne deler med de andre bidragydere, de skal bare komme forbi Hørsholm. Mine andre strikkeprojekter har ligget stille, men jeg er temmelig langt med en sort sjælevarmer i "feather and fan" mønster. Den bliver strikket i Rasmillas luksusgarn, og det er virkelig luksus at strikke med, dejligt.
Vi har også været på besøg hos nogle venner, hvor vi skulle planlægge årets klassefest i Louises klasse. Værtinden havde bagt denne lagkage:
Det var da godt nok mums. Lakridspulver i flødeskummet giver en dejlig frisk smag og kan varmt anbefales. Opskriften er fra Bo Bedres jubilæumsudgave.
Onsdag skal jeg i sommerfuglen for at høre Hanne Falkenberg, det bliver spændende. Jeg har kun strikket en HF model, nemlig Duet, og som en del kan huske, var den så gennemkedelig, at den har taget lysten til flere HF modeller fra mig lige for nærværende. Men jeg vil meget gerne høre hendes foredrag, så det bliver en aften, jeg har set frem til længe.
I næste weekend skal Dorthe og jeg på strikkekursus på Thurø, det bliver også dejligt. Men det kommer der mere om her på kanalen.

Ingen kommentarer: