tirsdag den 5. juli 2011

Sømandsweater!

Min nevø havde fødselsdag for ca. 1 måned siden, og han ønskede sig en sømandsweater. Så jeg havde købt garn hos Ulla, da jeg var på kursus i foråret. Og så gik jeg i gang! Jeg har godt nok bøvlet en del med den, for bl.a. kunne jeg absolut ikke finde ud af at slå op i 2x2 rib, og en mail fra Ulla hjalp ikke så meget, så jeg ved da, hvad jeg skal lære på næste kursus. Ryggen blev også lige strikket to gange, men så var den da også god. Det er også første gang, jeg har syet en lynlås i noget strikket, og det bliver garanteret pænere næste gang, men sweateren blev lækker og blød, og nevøen blev meget glad for den.
Faktaboks:
Garn: Tre tråde Merino købt hos Ulla
Mønster: Købt hos Ulla
Strikket på strikkemaskinen: Brother 965i, sømandsbobler, tuckmønster 276.
Hot or not: Hot, han blev vældig glad. Desværre er den for lille til Claus og mig, så jeg må ud i noget tykkere garn, eller 4 tråde, da jeg brugte alle 200 nåle på maskinen.

2 kommentarer:

christunte sagde ...

Hvor er den flot! Jeg kan godt forstå, at han ser rigtig glad ud. Skøn krave med lynlås, og i det hele taget ser den bare rigtig lækker ud, trøjen!

Helen sagde ...

Den ser rigtig fin ud. Og du har ganske ret, det er svært at lave det med lynlås foran rigtig flot. Men øvelse gør mester.