lørdag den 2. juli 2011

Bergen

For efterhånden to uger siden kom jeg hjem fra kongres i Bergen. Det var mit første besøg i Bergen, og jeg havde sammen med min kollega glædet mig til at vandre deroppe.... Jeg glemte ikke helt advarslerne om, at det regner meget i Bergen.Det kan jeg så hermed bekræfte!
Vi ankom tirsdag i silende regnvejr, faktisk så silende, at det ikke var sjovt.
Så vi fandt vores hotel, fandt regntøjet frem, for først at lægge det væk på vej til lufthavnen igen. Derefter gik vi rundt i byen, spiste lidt frokost og besvimede i flere omgange over det norske prisniveau. Eftermiddagen blev tilbragt på langs på hotelværelset.
Onsdag startede kongressen, og heldigvis foregik den indendørs.
Men om eftermiddagen var det faktisk klaret op, og miraklernes tid er da ikke helt forbi endnu, for solen skinnede dejligt.
Om aftenen tog vi tovbanen op på Fløyen
og nød den helt igennem storslåede udsigt.
Vi nød også, at solen stadig skinnede kl. 22.30.
Torsdag skulle vi efter planen have deltaget i fjeldvandring. En lille tur på 15 km, men den var overbooket, så vi kom ikke med. Lidt ærgeligt, da vi havde forberedt os til turen, og havde glædet os. Det må så blive en anden gang.
Fredag sluttede kongressen ret sent, og der var så festmiddag på folkekøkkenet på Fløyen. Denne gang i ærtesuppe! For det regnede selvfølgelig igen.
Lørdag drog vi hjem til Danmark, hvor det også selvfølgelig REGNEDE!!!!
Kongressen var ikke fagligt så god som den i Wien, men det var rart at se de tidligere kolleger og vi fik da også nogle inputs med hjem.

Ingen kommentarer: