fredag den 18. oktober 2013

Efterårsfri

Jeg har ikke ønsket fri i uge 42 i år, da jeg jo ikke har nogle skolebørn hjemme... Men da vi kører ferieaktivitet har jeg alligevel fået en del fridage. Og dem kan jeg altid bruge. Så det har været en uge med 3 vagter og ellers fri. Jeg har strikket, syet og slappet godt af. Onsdag var jeg en tur i Tivoli med en tre årig. Det var sjovt! Hun var godt kry hjemmefra, og håbede at møde et spøgelse. Det håbede jeg så ikke.... 
Da vi kom ind i Tivoli og så alle de flotte græskar, græskarmænd og dekorationer, var hun lige pludselig ikke så kry længere.
"Jeg vil gerne over til Rasmus Klump" sagde hun prompte. Jeg forsøgte at lokke hende til at stille sig op ved siden af en græskarmand. "Nej, jeg vil over til Rasmus Klump." Efter jeg havde fået taget et par billeder, gik vi over på legepladsen.
Den var et hit! Vi var også ned at hilse på Rasmus Klump, altså i behørig afstand.
Det blev også til et par ture i karrussellen, den var sjov, syntes hun. På slottets altan stod en græskarmand og dame, jeg udnævnte dem til konge og dronning, men nej. Det var da prinsessen og hendes far.
Da der var show med musik, dans og sang på den store scene, spurgte jeg hende, om vi ikke skulle se den. Nej, hellere Rasmus Klump. Vi så dog en smule af showet, men vi stod næsten helt ovre ved glassalen, før det var ok. De hekse så nu også farlige ud!
Efter endnu en tur på legepladsen, en stor stor is, og lidt bolsjer drog vi hjem, godt trætte. Men en dejlig dag for os begge.
Jeg har deltaget i Stephen Wests Mystery KAL på Ravelry igen i år.
Sidste år var det Rockefeller, som er meget flot, og et stort hit hos Louise. I år hed sjalet Color Craving, og jeg valgte efterårsfarver i Tvinni.
Et sjovt og meget anderledes sjal, forhåbentlig kan det bruges af rette vedkommende.

1 kommentar:

christunte sagde ...

Tivoliture er især hyggelige med børn! Selv om det lyder lidt overvældende for hende. Min mindste nevø på 8 er stadig ikke helt lun på Pjerrot.
Dit sjal er rigtig flot! Fede farver.