tirsdag den 1. oktober 2013

Trondheim.

Nu sidder jeg så i Trondheim, skønt. Jeg er med til at arrangere en ny skandinavisk uddannelse for anæstesilæger, der vil subspecialisere sig til thoraxanæstesiologer (bedøvelæger med speciel interesse for hjerte-lunge operationer).
Første kursus, så det er nyt for alle. Meget spændende og udfordrende. Der er 7 deltagere fra Danmark, 8 fra Sverige og 4 fra Norge. Desuden er vi 6 personer i styregruppen, så vi er en masse mennesker, og kursussproget er engelsk. Det er jo en udfordring i sig selv, også fordi alle fra styregruppen også har lektioner. Jeg har holdt mit indlæg i dag, og det gik vist ok. Den største udfordring var nok at holde det på engelsk, og så var det oven i købet det sidste indlæg fra kl. 17 til 17.30, hvor alle var rigtig trætte. Nå, der var da ingen, der snorkede højlydt.
Til aften spiste vi på en café ved Niderelven, så vi havde mulighed for at se lidt af byen.
Dejligt med lidt frisk luft. Vi gik forbi Niderosdomen, som er meget imponerende.
Jeg har bestilt fly hjem lidt senere end de andre, så jeg har et par timer til at se mere af byen. Det, jeg så til aften så bestemt både hyggeligt og indbydende ud.
Jeg kunne godt forestille mig en forlænget weekend heroppe om sommeren, men der er jo en del steder, jeg godt kunne tænke mig at besøge igen.
Vi besøgte også deres hospital, Sct Olavs hospital. Hospitalet er bygget som mange huse, der er bundet sammen af glaskorridorer. Specielt var skulpturen på hjerte/akuthuset fantastisk.
En nysgerrig bjørn, og på indersiden kunne man se snuden, kært!
Vi bor på et glimrende hotel, specielt har maden overrasket positivt, så alle er glade. Næste kursus er til marts i København, så der er jeg tovholder, heldigvis sammen med den finske styregruppemedlem.

Ingen kommentarer: