mandag den 28. oktober 2013

Kreativ weekend.

Bare for at kalde det noget andet end "strikkeweekend", men lige så skøn og energigivende weekend. Vi samledes 6 kvinder med hver sin strikkemaskine (larm og snak....) og en instruktør, som er meget dygtig.
En herlig weekend, hvor jeg har lært at lave en flot halskant og fået totalt tjek på knaphuller. Vi mødtes fredag eftermiddag, hvor vi fik sat maskinerne op og startet vores forskellige projekter. Jeg har også købt en opdatering af DesignaKnit, som skulle installeres på computeren. Det bliver sjovt at lege med det senere.
Derefter fik jeg startet på en sømandssweater str. 4 år i pink, åh, den bliver flot.
Lørdag fortsatte jeg med den pinke sag, og fik også lavet for- og bagstykke samt kanter. Jeg startede med en blå i str. 2 år, men efter en maskinefejl måtte jeg pille op, æv. Lørdag aften spiste vi sammen, hyggeligt og dejligt.
Søndag startede jeg med at pille den blå sag op, startede forfra og så gik det noget bedre. Jeg blev ikke helt færdig, for jeg blev hentet allerede kl. 13.30, da Claus havde meldt os til rejsemesse i Østre Gasværk. Det var da relativt interessant, selvom vi ikke helt fandt en forårsferie. Vi har kun en uge tilbage, så det bliver ikke helt vildt. Louise får en forrygende vestkysttur med AFS, hvis hun får plads på den tur, hun har fået øje på. Den går til Gran Canyon, Las Vegas, San Diego, SF og Yosemite park bl.a. Vi glæder os meget til at se og høre billeder fra den tur, hvis den bliver gennemført.
Søndag aften måtte jeg lige afslutte halskanten på den blå bluse, før jeg kunne pakke maskinen ned. Nu mangler jeg lige 4 ærmer og noget monteringsarbejde, så er der et par julegaver klar. Og de er lækre, når jeg selv skal sige det.
I dag har jeg været på arbejde. Der skete en lidt pudsig episode: En af kollegerne stod i elevatoren, og tabte så sin Iphone... Den røg ud af hånden og ned i revnen ved døren og forsvandt--- Hun kontaktede maskinafdelingen, som kunne gå ned i skakten og samle den op. Den var faldet fra 12. etage og helt ned.. Noget massekreret og knust, men den kunne stadig ringe og modtage SMSer, selvom det var umuligt at læse noget på skærmen, forunderligt.
Hjemturen var ret interessant, da jeg var med bussen. Det er fuldstændig umuligt at parkere på arbejdet, man skal være der senest kl. 7.15 for at få en plads, så når jeg har mulighed for det, kører jeg med Claus. I dag var busturen ekstra spændende pga regnvejr og storm. Og som det dog stormer. Turen tog næsten en time, mod normalt 35 min. Nu mangler jeg bare at få Claus hjem, men han skulle være kommet forbi skov og træområder. Motorvejen er nærmest lukket, så det er Strandvejen, han lister hjemad. Syning er aflyst, da ingen ønsker at bevæge sig ud i det vejr igen. Jeg kan da heldigvis sy herhjemme, så det gør jeg i stedet.
Jeg er bare glad for at vi har fået sat havemøblerne ind i skuret og pillet solsejlet ned. 

2 kommentarer:

christunte sagde ...

Det er ikke mange der kan prale af en iphone der er faldet 12 etager ned og stadig kan sende sms'er..... Men øv, da!
Godt, I kom godt hjem i stormvejret. Det er godt nok vildt!

Helen sagde ...

Jeres strikkeweekend ser rigtig hyggelig ud. Dejligt.