søndag den 19. oktober 2008

Søndagsflittig

Vi har haft travlt her til formiddag.

Jeg har lavet æblemarmelade, vasket tøj, bagt kager og lagt dej til boller. Så nu er der samlet en stor opvask igen.

Louise er på spejderweekend, så huset er stille, men vi kan nå at pakke gaver ind og gøre klar til i morgen tidlig. I eftermiddag skal vi i operaen og se Tryllefløjten, så vi har måttet nå det hele her i formiddag.

Det er dejligt at lave så meget, specielt fordi jeg havde noget af en off-dag i går. Hovedpine pga hoste medførte, at jeg lavede så lidt som muligt. Heldigvis er hovedpinen væk i dag, og hosten også bedre. Nu har jeg bare en hæs stemme, men den er ikke forsvundet endnu.

Claus har også pakket gaver ind til Louise i morgen, hvor hun har fødselsdag. Disse gaver er fra hendes mormor, storebror og far og mor. Resten af familien kommer næste lørdag, og senere holdes fælles fødselsdag for hele klassen. Hun skal nok blive fejret efter alle kunstens regler.


Vejret er dejligt, Claus har plukket lidt hindbær, og vi skal også snart have plukket de sidste æbler. Jeg nyder at høste bær og frugter fra min have, det smager som barndommens frugter. Æblegrød/marmelade er hele familien også glade for, så det er dejligt at høste sine egne æbler. I går lavede jeg gammeldags æblekage, det kunne især Casper godt lide, så han spiste tre store portioner.

Ingen kommentarer: