søndag den 26. oktober 2008

Travl weekend

Vi har haft en dejlig weekend med en masse aktiviteter.


Jeg havde inviteret nogle venner til middag fredag aften, men havde glemt, at Claus skulle til "reunion" med sin folkeskoleklasse. Jeg havde heldigvis fri fredag, så jeg kunne bage, lave is, købe ind og lave mad. Det gik nu fint, chokoladekagen blev vellykket (ja, samme, som blev aldeles mislykket i sommer) og alle var glade. Faktisk havde jeg så meget overskud, at jeg også fik ryddet køkkenet inden gæsterne kom. Vi havde en rigtig hyggelig aften, og Claus kom da hjem, så han nåede at smage en af isene, nemlig rom-rosinisen. Jordbærsorbeten var konsumeret.

Lørdag ryddede vi op og lavede igen mad. Jeg bagte lagkagebunde x 2, og de blev også vellykkede, surprise, for sidste gang blev de noget "mørke".

Familien kom og fejrede Louise, som havde bestemt menuen: Rejecocktail, flæskesteg og lagkage - Børn er traditionelle.

Søndag var det så min tur til at trille til garnudsalg. Jeg samlede en kollega op, og så satte vi kursen mod Kolding. 2 timer tog køretiden, og så var vi da lige kommet i himmerige. BCgarn havde lagerudsalg, og det er godt nok kræds. Silke, uld, alpakka og andre lækkerier. Vi købte lidt vildt ind, så nu har jeg faktisk ikke tid til at skrive mere, jeg skal strikke.


Endnu en julegave er færdig.Faktaboks:
Garn: Opal strømpegarn, købt via E-bay
Pinde: Harmony 2,75 og 2,5, dejlige pinde.
Mønster: Klassisk rib 2r2vr.
Hot or not: Gave, så "Time will show"

Jeg strikker stadig på Mollys Mohair, og så skulle jeg lige prøve at strikke med perler, det er nemt og sjovt. Så der kommer snart et par pulsvarmere på den konto.

Louise og en kammerat har lavet græskarmænd i dag. Det lyser så dejligt op i mørket, for det har da været klamt, vådt og mørkt idag.

I morgen er der temadag på arbejdet, og eftermiddagen skal tilbringes ved symaskinen.

2 kommentarer:

Laila: sagde ...

Er du nu ogsä helt sikker pä at det er den samme som i sommers, for den var godt nok skidt....

Men jeg kan huske noget om den ikke blev savnet, for I diskede op med sä meget kræs, at I stadigvæk mä tage skylden for mindst et halv kilo af mine! Dem pä sidebenene altsä.

Lisbeth sagde ...

Ja, jeg garanterer dig, det er den samme opskrift. Den har drillet mig før, så nu må jeg spørge Markus Grigo på fredag, hvorfor den ind imellem skiller ad? Måske er det vigtigt at alle ingredienser har samme temperatur? Det havde de i fredags, og der skilte den ikke ad. Nu har du så set et billede af, hvilken kage, du skulle have haft. Næste gang prøver jeg igen. Og jeg vil da gerne påtage mig lidt skyld.