lørdag den 18. oktober 2008

Weekend og quiltning

Casper er hjemme på weekend, så frisøren er blevet besøgt. Casper er blevet klippet samme sted i rigtig mange år, så det er en meget genkendelig situation, hvorfor han er tryg og glad for at blive klippet. Det er vigtigt, at omgivelserne ikke ændres for meget.

Det er for en gangs skyld lykkedes at engagere Louise i at quilte hendes patchwork tæppe. interessen holdt ikke så længe, men det er der for den sags skyld ikke så meget, som gør. Louise er helt klart medlem af zappegenerationen, hvorfor hun er rigtig god til at starte en masse, men det kniber med at få færdiggjort noget. Tålmodigheden er bestemt heller ikke for stor, så det er en opgave at fastholde hende.

Jeg er startet på Louises tæppe for 2 år siden, men da det er et hyggearbejde, bliver det ikke taget frem så tit. Jeg har syet på det i vinterferierne og lidt ind imellem. Når tæppet er færdigt, skal der også sys nye gardiner til værelset, men det er ikke lige om hjørnet. Det tager lang tid at quilte et tæppe, men det er dejligt og afstressende, så jeg har ikke lyst til at quilte det på symaskinen.
I mellemtiden kiggede Casper nok så rolig på.


Vi er flittige...

Ingen kommentarer: