onsdag den 15. juli 2009

Afgang til Blå Sommer


Louise er spejder. Det er både hun og vi temmelig begejstrede for. Vi har en super god gruppe i Hørsholm, med unge, entusiastiske og dygtige ledere.
I år er der Blå Sommer, som er landslejr for De Danske Spejdere. Det foregår i Kliplev i Sønderjylland, og der er et stort logistisk arbejde i at få alle 19.000 spejdere derhen. Der er særtog med DSB, så fra Kbh's hovedbanegård har der været desiderede spejdertog til Sønderjylland i dag.


Jeg havde sovedag, og havde da heldigvis sovet i nat, så jeg kunne hjælpe med til pakning og fragtning til stationen. Vi havde en engelsk leder + hendes 7 årige datter boende en nat. Der kom nemlig en venskabsgruppe fra England, som skal bo sammen med vores spejdergruppe i lejren. Det var hyggeligt og lærerigt at høre om spejdergruppen, som kom fra North Cumbria.
Der er besøgsdag på søndag, så der tager Claus derover. Jeg arbejder! Men jeg glæder mig til at se billeder og høre Louise fortælle, når hun kommer hjem.

2 kommentarer:

Merete sagde ...

Åh ja, det kan jeg godt huske fra da jeg selv var spejer. Det var pragtfulde dage
Merete

Marianne sagde ...

Jeg husker også landslejren som nogle af mine bedste barndomsminder. Jeg så indslag i tv igår fra landslejren - de var igang med at grave grøfter rundt om teltet....