onsdag den 15. juli 2009

Besøg hos Dorthe

Mandag cyklede Louise op til klassekammeraten med den strikkeglade mor, (en god tilføjelse til en i forvejen god forældregruppe), og vi fulgte hende efter arbejde. En rigtig hyggelig dag og aften, som dog var alt for kort. Vi blev ikke engang halvt færdige med at snakke strik, se bøger, sammenligne bloglines, planlægge projekter mm. Så vi bliver nødt til at fortsætte efter ferien.Dorthes maskinpark er mere imponerende end min, men jeg er endnu ikke fristet til at investere i en strikkemaskine. Man kan dog aldrig vide, hvad fremtiden indebærer.

Men jeg så Dorthes sjal, som nu er færdigt. Det er så flot, så vi beundrede det behørigt. Glæder mig til at se jakken og det næste sjal!

2 kommentarer:

Merete sagde ...

Hold da op det sjal er flot. Er det Dorte Tuxen du har besøgt?
Merete

Lisbeth sagde ...

Ja det er det. Dorthes søn startede i min datters klasse i januar i år, herligt.