søndag den 13. december 2009

Botanisk have

Forleden dag var Casper en tur på RH. Efterhånden er det kun en gang om året, så det er uproblematisk. Jeg skulle lige ordne lidt herhjemme først, så Claus kørte ind med ham, hvorefter jeg tog bussen derind. Det er ikke lige noget, der sker hver dag! Og tænk, Movia har lavet bussens holdesteder om! Uden at fortælle mig om det, så jeg kunne ikke komme af ved Blegdamsvej, som jeg forventede. Næ, jeg måtte pænt køre med ind til Nørreport. Nu var vejret ikke så værst, så jeg gik tilbage til RH. Og for at prøve noget nyt, gik jeg gennem Botanisk Have, der har jeg aldrig været før. Det var en god oplevelse, for landskabet blev ret forunderligt i rimtågen. Jeg havde heldigvis kamera med i lommen, så jeg forsøgte at tage lidt billeder.Der er ikke så mange planter, der er interessante på denne årstid, men der var flot alligevel.Jeg tror, jeg vil gå en tur gennem haven til maj, det kunne være lidt sjovt.

8 kommentarer:

Linda sagde ...

Jamen, skal vi så ikke mødes til en kop kaffe og en pind? Og kigge efter skildpadderne :o)
Jeg er jo lige om hjørnet....

Laila: sagde ...

Jeg synes jo at det er hyggeligt at snakkes med Claus.... ;o) I det mindste en mand der har noget at sige.. Claus, det var en kompliment! Jeg tror nu heller ikke at du mente det, som jeg forstod det, vel?

Dejligt med en tur til Aarhus. Min yndlings-by i DK. Jeg har mange dejlige minder, fra den tid jeg boede derovre.

God uge til jer... :-)

Tigerdyretclaus sagde ...

Øh, tak, Laila.
Jeg tror, at jeg har mistet noget af dialogen, men pyt - jeg må se at komme i gang med at sikre lidt medvind af at have fået ros...

Lisbeth sagde ...

Jo Linda, det kunne være rigtig hyggeligt at mødes til en kop kaffe og en pind. Skal vi virkelig vente til maj?

Laila: sagde ...

Jeg burde vist blot have skrevet min kommentar til det rigtige indlæg, så havde det måske haft mere mening.
Lisbeth skrev, at hun var nødt til at snakke med dig, da I ikke kunne høre Harry Potter mere og Louise sov....

Marianne sagde ...

Jeg holder meget af at tage et par timer i botanisk have med strikketøjet - måske vi skulle holde strikketræf der :-) Jeg håber at det gik godt med Casper? Og så syntes jeg at Movia skal have en balle - tænk at de intet har fortalt dig :-)

Tigerdyretclaus sagde ...

Ja, Laila, jeg havde gættet, at der nok var en sammenhæng med et andet indlæg på Blog'en, men kunne ikke lige finde det.

Det er fuldstændig rigtigt, at Lisbeth måtte snakke med mig også af andre årsager end konversationen: Jeg bliver noget træt efter 800 km på en dag.

Lisbeth sagde ...

Det kunne da være hyggeligt med et lille strikketræf i Botanisk Have, men vejret skal nok ikke være helt så koldt.
Jeg snakker nu temmelig meget med min husbond, som ganske rigtigt er en mand af mange ord. Heldigt, da han ellers ikke ville få indskudt mange sætninger.
Det gik overmåde fint med Casper, og nu har han rigtig god plads i spiserøret igen, godt til julemaden.