lørdag den 13. marts 2010

Amalienborg og endelig weekend

Sidste fredag havde jeg sovedag, og selvom jeg nok burde have sovet lidt mere, efter at have arbejdet til midt på natten, havde Dorthe og jeg en aftale. Vi tog til København for at se Netmaskernes udstilling på Amalienborg. Og det var hele turen værd. Nøj hvor var der mange spændende kjoler, teknikker og fortolkninger at se. Det var simpelthen svært at vælge en favorit, for der var en lilla med elefanter, nogle flotte røde, en fortolkning af den Grønlandske folkedragt og Margrethes brudekjole fortolket over i det færøske. Det var et sansebrag af de store.
På vejen tilbage gik vi forbi Amimono, men købte ikke noget! Det var stort.

Så gik resten af den weekend med arbejde og huslige sysler. Ugen er fløjet forbi med mere arbejde, og nu er det så første friweekend siden vinterferien, og den skal nydes.

I går havde vi afterskiing med vores skigruppe, en hyggelig og dejlig aften. Dejligt at se vores skadede kriger på højkant med højt humør.
Vi havde også lige en sjov oplevelse herhjemme, for Louise og Claus er gået i gang med at omdanne hendes værelse til teenagerværelse, og det er et større projekt. For at få Wii-en ud af stuen fik Louise så et lidt større fjernsyn i påskeæg fra mormor og os. Claus havde købt det og båret det ind på værelset, mens Louise blev holdt i køkkenet. Derefter lavede vi den gamle børneleg med at synge: "Der har været en lille påskehøne, den har lagt et påskeæg. Og jeg ved også hvor den har lagt det, for den har nemlig sagt det. Kig oppe kig nede, du skal bare lede, kig ude kig inde, prøv om du kan finde et lille påskeæg." Og Louise ledte, og ledte i alt rodet på væreset. Mens hun var ved at falde over papkassen og forældrene grinende sang for fulde hals. Det var godt nok sjovt. Hun blev glad, da hun opdagede kassen.... Så nu er Claus og Louise i fuld færd med at montere Wii, flytte rundt på møbler og samle sammen, herligt. Jeg er gået i gang med vasketøjet, bage boller og sy stjernetæppe... Forøvrigt skal jeg også lige cykle, i byen og herefter bage kage til i eftermiddag, hvor vi skal til planlægningsmøde med vennerne fra Louises klasse. Vi skal have planlagt den årlige forårsfest, og det er en fest i sig selv.
Det er en weekend med muligheder for total nydning, og det vil vi gøre....

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Ih - det lyder bare skønt! Flotte billeder fra udstillingen. Jeg har ikke set den, og nu er det vist nærmest for sent, er jeg bange for. Men jeg overlever vel!

louise [lisbets datter] sagde ...

Det skal lige siges at jeg havede hovedpine og ondt i halsen, da jeg ledte efter påskeœget.

Lisbeth sagde ...

Ja, og du fandt det til sidst, men det var sjovt, så længe, det varede.