tirsdag den 9. marts 2010

Foredrag med Annette Danielsen


Sidste tirsdag var Dorthe og jeg til foredrag på Gentofte Hovedbibliotek, hvor Annette Danielsen kom forbi. Det var en helt forrygende aften! Hun er inspirerende og spændende at høre på, og dejlig ligetil at snakke med. Vi fik en god indføring i hendes tre bøger og så en masse af modellerne.Derudover så vi et eksempel på en model fra den nye bog, som kommer til September, og vi kan næsten ikke vente! En superflot trøje med mange spændende detaljer.

Til sidst lærte vi alle vendestrik, så nu har jeg fod på den teknik. Desværre har jeg ingen småpiger i familien, som jeg kunne strikke bluser/kjoler til. Men jeg finder nok på noget andet at bruge teknikken på.

2 kommentarer:

Mariann sagde ...

Jeg har også oplevet hende et par gange, og vi kan slet ikke blive uenige :-) Hun er som du siger, utrolig spændende at opleve.
Vi så også et par modeller fra den nye bog, og specielt var der en blå "tunika" som jeg bare "venter" på.

Tineke sagde ...

Herligt med sådan en inspirerende aften, og sikke spændende den model ser ud, der er vist noget vi kan glæde os til.