tirsdag den 11. maj 2010

Hvirvelstrøm på maskine

Ovenstående garn købte jeg hos Bente Rønberg og Tind Textilkunst, så jeg har travlt med at få strikket lidt mere på maskinen. Jeg er startet på et topstykke til Louise i Geilsk uld/bomuld, det er superlækkert garn. Derudover skal jeg kaste mig ud i at hækle et noro-tørklæde til mig selv, lave nogle sorte strømper, en hvid bluse i Dunlin og en trøje i koks/lysegrå med fair isle til mig selv, så jeg har egentlig slet ikke tid til at arbejde...
Dorthe, som er væsentlig bedre på strikkemaskinen, har strikket Anette Danielsens Hvirvelstrøm på maskinen. Desværre blev den lidt for lille, så Louise har overtaget den. Hun er meget begejstret for den, og den er også supersmart til hende. Men Dorthe må i gang med at lave en ny til sig selv, for den er godt nok lækker.
Sidste weekend gik med havearbejde, men det var bare hårdt arbejde og iskoldt, så det skynder vi os at forbigå i tavshed.
Nu venter London med Quiltudstilling på V & A museum, Tower, musical og shopping, men mere om det senere.
Håber alle får en god Kr. Luftfarts weekend.

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Jeg har overgivet mig og bøjer mig nu i støvet for jeres strikkemaskiner.... Den dér Hvirvelstrøm er da bare for lækker!

Anonym sagde ...

jeg har købt min superbilligt i England via ebay. Det er en brother 965i med ribapparat. Hvis du springer ud i det, kan vi tage på kursus sammen. Dorthe og jeg har snakket om et på Thurø til efteråret. /Lisbeth alias troldesofie

Marianne sagde ...

Og sikke den Hvirvelstrøm klæder den smukke prinsesse...