mandag den 3. maj 2010

St. Bededagsferie med strik, strik og atter strik

Åh, sikke en weekend! Det har simpelthen været forrygende! Onsdag havde jeg lige vagt inden weekenden, og selvfølgelig blev det en rigtig travl vagt. 22 timer på benene pynter altså ikke på en "gammel krage". Men jeg sov 3 timer, og kl. 8 kunne jeg ikke sove mere, da jeg lå og tænkte på alt pakkeriet og den kommende weekend. Så jeg stod op og begyndte at pakke strikkemaskine ned og samle det andet habengut. Dorthe og jeg besluttede at vente på børnene, som fik fri kl. 12, så kl. 12.30 hentede Dorthe og drengene Louise og mig. Så gik det med raske fjed mod Jylland, og mærkværdigvis var jeg ikke specielt træt. Så i Nyborg overtog jeg rattet (jeg kører lidt stærkere end Dorthe) for vi havde travlt med at nå til Ringkøbing inden kl. 17. Vi skulle lige nå et lille besøg i den lækreste butik, jeg har set meget længe. Vi havde læst om butikken på flere blogs, og det var helt klart en butik, vi godt kunne have brugt meget længere tid i. På den anden side nåede vi begge at købe en del, så dankortet var glad for den begrænsede tid. Butikken er Tind textil & kunst, og vi kan varmt anbefale indtil flere besøg. Jeg købte et par lækre røde sko, lidt garn, topstykket fra Geilsk til Louise og en sjalsnål, det var da til at overse.Herefter gik det videre til Klegod til sommerhuset, vi også boede i i November måned. Mændene sluttede sig til os ud på aftenen, og efter et par varme hveder tørnede vi alle i køjen, ahhh.Fredag kørte Dorthe og jeg til Holstebro for at få mere undervisning af Bente Rønberg. Jeg havde taget ribapparatet med, og blev introduceret til de muligheder, det giver. Det er godt nok mange. Jeg var aldrig kommet i gang med ribapparatet uden et kursus, for det er temmelig kompliceret, men Bente er supergod til at undervise.
Lørdag var vi igen på kursus. Mænd og børn hyggede sig godt uden os. Fredag var de i badeland i Nr. Nebel, stor succes for alle parter. Lørdag var de i Hvide Sande, hvor de så en masse tyskere hive rigtig mange sild i land. Silden går ind i Ringkøbing Fjord for at gyde, så der er 14 dage, herefter en uges pause og så igen 14 dage, hvor man kan fiske rigtig mange sild i fjordmundingen. Det så temmelig sjovt ud.De besøgte også et flymuseum, hvor hittet var at sidde i cockpittet.
Vi blev godt forkælet med lækker mad både fredag og lørdag, så vi kunne ikke klage ret meget.
Søndag morgen kørte Claus, Louise og jeg tidligt, da vi skulle til konfirmation på Sjælland. Dorthe og fam. ryddede op, gjorde rent og lukkede huset, dejligt. Konfirmationen var rigtig hyggelig, så vi kom temmelig sent hjem. Konfirmanden var yndig og havde en fin fin fest. Vi hyggede os, og håber også, konfirmanden var tilfreds.
I dag har jeg så vasket og syet patchwork med en anden veninde, så jeg er i det kreative hjørne, herligt. Ellers nyder jeg også foråret med de nyudsprungne bøgetræer, anemonerne og tulipanerne.

4 kommentarer:

christunte sagde ...

Jeg er altså efterhånden ved at blive overbevist om, at en strikkemaskine ikke bare er en måde at komme hurtigt om ved strikketøjet på.
Jeg glæder mig voldsomt til at se, hvad du finder på næste gang!
Tak for nogle skønne billeder.

Merete sagde ...

Sikke en weekend. Men det er dejligt at I får noget ud af undervisningen, når I kører så langt.
Jeg glæder mig også til at se, hvad der kommer ud af dit arbejde.
Merete

Dorthe sagde ...

Tak for en herlig weekend! Den tager lige nogle dage at fordøje... Alle indkøb ligger til skue og glæde herhjemme. Og nej, Christunte: strikkemaskinen er ikke for at komme hurtigere om ved strikketøjet, bare at kunne lave noget andet og især med tyndere garn, end fingrene kan klare. Jeg ville ikke undvære for noget min håndstrik.
Og der er lagt i ovnen til spændende strikkeprojekter, glæder mig til at se, hvad du får ud af dine indkøb. Knus

Marianne sagde ...

Det kalder jeg en perfekt St. Bededags ferie.... Mums....