søndag den 19. september 2010

Kultur på flere måder

Som et led i Louises kulturelle opdragelse har vi tegnet abonnement på Det kongelige Teater. 2 x ballet, 3 x opera og et skuespil skal vi opleve i løbet af vinteren, og vi glæder os.
I går var vi så til Svanesøen på Operaen. En superdejlig oplevelse med unge fantastiske dansere. Og musikken kom helt til sin ret, så det var en sanseoplevelse af de store. Aftenen sluttede med at den unge danserinde, der dansede Odette/Odile blev udnævnt til solodanserinde, stort.
Til formiddag har vi så taget en lidt anden, men da også kulturel oplevelse.
Vi har vandret i Rude Skov alle tre.
Skoven bliver jo smukkere og smukkere for hver uge nu, og nu er myggene heldigvis næsten helt væk. Det var også koldt, men solen skinnede, og frisk luft er nu godt. Nu kan jeg også snart finde vej rundt. Vi plejer at gå langs Løje sø, men nu har vi udvidet turen til den anden side af Hørsholm Kongevej, og der er jeg ikke så kendt.
Turen går bl.a. over en mark, hvor der nogle gange står køer. Sidst de var der, var der en temmelig kåd tyrekalv, der forsøgte at stange Claus. Mig kunne den ikke ramme, da jeg lavede et lille rejehop og gemte mig bag Claus. Jeg synes altså, at de køer er meget store, også selvom jeg fortæller dem, at de burde være mere bange for mig end jeg er for dem, for jeg spiser dem nemlig, og de spiser jo ikke mig. Men de ser ikke synderlig påvirkede ud af den trussel. Heldigvis var køerne ikke ude i dag, så jeg kunne gå helt roligt.
Nu er datteren kostet i bad, så vi også kan nå at nette os lidt inden fødselsdagsfest hos nogle venner.
God søndag.

2 kommentarer:

Linda sagde ...

Du ser godt ud, Lisbeth!
I må også omkring Betty Nansen og se Voices, har hørt fra pålidelig kilde at det er fantastik ;o)

Lisbeth sagde ...

Tak.
Ja, men tiden altså, pyh hvor den render. Alle weekender til midt i november er optagede, suk.