onsdag den 29. september 2010

Garn, motion, strik og lidt patchwork

Så forsvandt der lige 1 1/2 uge ud i den blå luft. Måske fordi jeg arbejdede ca. 65 timer i sidste uge, så var der ikke resourcer til ret meget andet. Men jeg modtog da et par spændende pakker. En fra Kenneth Weller med det lækreste lækre cashmere/uld i en skøn rød og marine. Så nu mangler jeg lidt tid til at strikke et par bluser.
Jeg modtog også en pakke fra Wollbox med overraskelser og mere garn. Strømpegarn fra Schoppelwolle, lækre sager.
I denne uge har jeg haft lidt mere luft, så jeg har også fået noget mere luft... Altså den friske af slagsen. Jeg har været i parken så snart muligheden har budt sig. I dag storkede jeg rundt i en time og nød efterårsluften samt solskinnet. Dejligt. Jeg er også begyndt på min morgentræning på arbejdet, så jeg er aktiv igen. Jeg triller ud af sengen før en vis herre får sko på, hopper i tøjet og kører på arbejde. Der er jeg så lidt i halv syv, og det er en ren win-win situation. Ingen trafik og masser af parkeringspladser. Så går jeg i træningscentret, vågner langsomt på løbebåndet og hiver bagefter i diverse maskiner. Herefter går jeg sveddryppende i bad inden arbejdet starter. Der fortsætter jeg så med at svede som en middelstor gris i et par timer, men rart er det faktisk.
I går var jeg på et patchworkkursus hos Stjerne Stoffer. Et rigtig godt kursus, "Flip and Sew" hed det. Egentlig kunne det også være kaldt "Fun and Done" eller "Quilt as you go". Man laver hele blokken i en arbejdsgang med quiltning og kantsyning med det samme, herligt, hurtigt og overskueligt. Ikke sidste gang den teknik bliver vist her på kanalen.
Nu vil jeg kaste mig i sofaen med mine dejlige strømper, det er rent afslapning at strikke strømper. Også selvom jeg burde give "Duet" et par omgange eller 5.

2 kommentarer:

Tigerdyretclaus sagde ...

Du er da ikke nogen middelstor gris længere!

Lisbeth sagde ...

Tak, tak, men jo lidt alligevel.