lørdag den 18. september 2010

Stilhed!


Det er ikke fordi, der ikke er sket noget i mit liv, at bloggen har været helt stille i meget lang tid. Næ, jeg har "bare" fået ny computer, en Mac Air, og den er lidt anderledes end den gamle computer, så jeg er stadig ikke helt fortrolig med den, men det kommer vel. Derudover har der været en del turbulens på arbejdet, en meget energidræbende proces, som desværre ikke endte efter mit hoved. Jeg har i mit 25 års arbejdsliv haft to chefer,som har hævet sig langt over de
andre. To, jeg har haft den dybeste faglige og menneskelige respekt for.
Den ene døde desværre, og den anden er nu ofret på den politiske arena, æv. Det har været tankevækkende at stå på sidelinien og se, hvordan en proces kan være så politisk styret, at fagligheden og medarbejdernes ønske siddes overhørigt, ikke befordrende for arbejdsglæden.
Men livet har nu ikke stået stille i mellemtiden. Jeg har været til flere strikkecafeer, hyggeligt, og et rigtig godt foredrag med Marianne Isager på Gentofte Bibliotek.
Spændende at høre om hendes inspiration og designproces. Jeg opgav at tage billeder af hende, men Dorthe tog lige et snapshot af vores række, hvor vi var en del, der strikkede.
Claus og jeg har også været på vandretur i Rude Skov flere gange.
Skoven er meget smuk for tiden, men desværre er der rigtig mange myg, så man bliver nærmest overfaldet med mange myggestik til følge.
Casper har også drillet lidt.
De ringede fra bostedet og fortalte, at han kastede alt fast føde op. Jeg mente bestemt, det måtte være en virus eller noget andet mærkeligt, for han havde jo lige været på RH ugen før, og havde derfor masser af plads i spiserøret. Men da han blev ved med at kaste op, og faktisk tabte sig ret hurtigt, hentede vi ham lørdag. Vi fik så hældt suppe med
piskefløde i ham, men kunne godt se, at alt tykkere end yoghurt kørte op og ned i ham. Derfor måtte vi lige en tur på RH igen i mandags, og godt det samme, for han havde slugt en ret stor sten... 3,2 x 2,3 cm stor.
Første og forhåbentlig sidste gang han sluger sten, det kan i hvert tilfælde ikke anbefales!
Jeg har sørme også fået strikket noget færdigt, to par strømper, som ikke er fotograferet endnu, og så endnu en kjole til Louise. Det er en superklædelig model.
Faktaboks:
Garn: Rasmillas yndlingsgarn, blødt og lækkert i syrlig grøn.
Mønster: Bente Rønbergs kjole med sømandsbobler.
Strikket på strikkemaskinen
Hot or not: Hot, hot.

5 kommentarer:

Merete sagde ...

Hvor er kjolen dog skøn, sikke en farve. Jeg er vild med den syrlige grønne farve.

christunte sagde ...

Nej, en sten!
Arme stakkel. Godt, den kom op.
Rigtig fint billede med zig-zag-bluse og strikketøj til Isager-foredrag!
Og endelig - fin, fin kjole. Rigtig lækker farve!

Mariann sagde ...

Flot kjole du har lavet til din datter.
Godt i fandt ud af, hvad der var galt med sønnen. Det var noget af en sten at sluge, jeg kan godt forstå det giver problemer.
Træls med arbejdet, håber det går alligevel :-)

Lisbeth sagde ...

Tak, det er en skøn farve og en dejlig model. Ikke sidste gang den er set her på kanalen.
Casper har det godt igen, så håber vi bare, han ikke sluger noget underligt en anden gang.
Og arbejdet, ja det må tiden så vise..

Linda sagde ...

Sikke en flot kjole, den klæder hende rigtig godt.
Stakkels Casper, den ser da ellers ikke specielt mundvandsløbende ud, den sten!