lørdag den 4. september 2010

ugen, der spurtede afsted

Det har været en god, men lidt travl uge. Jeg har haft forskellige aktiviteter hver dag, men også nået bl.a. tandlæge, frisør, møder på arbejde, sy med veninde, strikkecafe og besøge andre. Så jeg har ikke ligget på den lade side.
Tirsdag aften var Dorthe og jeg til strikkecafe i Hillerød. Det var 2. gang, og vi var faktisk temmelig mange. Det var rigtig hyggeligt, og jeg fik strikket lidt på Duet (omdøbt til GAB) og på nogle strømper. Jeg var så heldig, at Merete også kom. Og hun havde det lækreste strømpegarn med til mig fra Skotland. Jeg mødte Merete i Edinburgh, og gav hende to nøgler garn fra Rasmilla, da hun havde glemt at tage noget dansk garn med til yarnswab ved Knitnation. Aftalen var så, at jeg jo er vild med strømpegarn, specielt håndfarvet. Og så har jeg fået det flotteste, lækre garn, jeg føler mig meget heldig, og vil gerne lave garnswab med Merete en anden gang igen. Så nu har jeg meget travlt med de strømper, jeg har gang i, så jeg kan komme i gang med Wollmeise og Artist's Palette Yarn.Jeg har også købt en cone med uld/cashmere fra Rennie via Ebay. Det er tiltænkt en sømandskjole fra strikkemaskinen. Projekter mangler jeg vist ikke foreløbigt.
I dag har vi været en tur på Øresund. Vi startede i frisk vind, herligt. 6 knob for sejl, og sammen med høj solskin var det herligt. Desværre løjede vinden, så vi var nødt til at gå hjem for motor. Men vi fik en masse frisk luft, herligt.
Nu er Louise til spejder, hvor de har oprykningsweekend, så huset er helt stille. Jeg kan høre sofaen og strikketøjet kalde, så jeg er på vej.....

1 kommentar:

Merete sagde ...

Skønt at møde en gavmild strikker i nødens stund i Edinburgh - hvor heldig kan man være? Vil meget gerne 'swappe' med dig en anden gang!