fredag den 15. oktober 2010

En hård uge

Det har været en hård uge på flere måder. 2 vagter gør mig så søvnforstyrret, at jeg er glad for min efterårsferie, hvor jeg kan få sovet ud.
Ugen har også været hård pga prikkerunde på arbejdet. Jeg blev ikke fyret (denne gang) og er både lettet og glad for det, men meget, meget ked af at skulle undvære de kolleger, der er fyret.
Og det er gået temmelig hårdt ud over os, 5 læger (samlet kirurger og anæstesiologer) sygeplejersker, 5 sygehjælpere/sosu og en perfusionist, det er altså rigtig mange mennesker.
Det har påvirket stemningen på arbejdet, og det trækker rigtig meget energi ud af hverdagen. Det er sådan i hele Region Hovedstaden, og det værste er, at vi alle frygter nye sparerunder næste år. Kunne den dumme finanskrise ikke snart være overstået? Så vi kunne komme videre.
Ugen har da heldigvis også budt på noget positivt.
Onsdag gik jeg fra arbejdet ind til Huset i Magsstræde, hvor jeg var til strikkeforedrag med Annette Danielsen.
Dorthe og jeg har hørt hende på Gentofte bibliotek, men hun var mindst ligeså inspirerende denne gang. Og jeg er jo helt vild med hendes nye bog: "Strik en Stund".
Jeg må strikke flere af modellerne, de er simpelthen så fine, og vi så alle strikket op.
Man kunne gramse og prøve, herligt.
Der var også strikkeprøver, og jeg fik da lavet to.
Sjove teknikker, og måske vil jeg også bruge dem en dag.
En god aften i alt det triste.

4 kommentarer:

Merete sagde ...

Dejligt at du kunne hygge dig onsdagen, selv om dine arbejdsdage ikke har været det sjovest. Jeg var inde og høret Annette igår. Super godt

Hygge-Strik sagde ...

Jeg har selv oplevet Annette Danielsen og det var en oplevelse, glæder mig til at se hende igen i Fredericia sidst i denne måned. Det er trist med disse fyringer, svært for alle.

Unknown sagde ...

Tak for sidst, og rart at få sat ansigt på nogle blog-ejere ;) Jeg har også hørt Annette D før, men det blev oplevelsen absolut ikke ringere af.

Åh ja, gid en vis herre havde de sparerunder, jeg arbejder selv på Esbønderup sygehus, og vi går og frygter vores prikkerunde her i november, gys !

christunte sagde ...

De dér vagter er altså næsten værre end jetlag.....
Men det kan vel ikke passe, at man skal bruge al sin fritid på at komme sig, vel?
(Lød det sure opstød fra hende, der lige har haft sin første fridag efter 12 dage med program)
God efterårsferie!