mandag den 13. juni 2011

Pinsetur

Årets meget traditionelle pinsetur gik til Enø sammen med et hold venner. Vi har i flere år været tre par, som har lejet hvert sit hus i Dansk Folkeferies center på Enø. I år var vi desværre kun to par, men vi mødtes med det tredje par i Bonbonland, som også er en traditionel dagudflugt i løbet af pinsen. Børnene nyder forlystelserne vældig meget, og det er sjovt at følge deres udvikling. Hvor vi i starten måtte med i alle forlystelserne, og nogle var meget farlige, f.eks vandrotten, har børnene fuldstændig udkonkurreret forældrene. Jeg vil i hvert tilfælde ikke op i Vildsvinet, ikke på vilkår.
Men Louise tager glad og gerne indtil flere ture. Og Bæverrafting kan jeg faktisk også godt undvære, gider ikke være våd, når det ikke er smeltende varmt.
Vejret var ellers faktisk med os, dejlig solskin både lørdag og søndag, så vi har været ude hele pinsen, hvilket også ses på ansigtskulørerne.
Søndag gik vi Enø rundt, endnu en tradition. 6,3 km i adstadigt tempo.
Vejret var fantastisk, og turen var dejlig.
Der er så smukt derude på landet!
Faktisk så vi en sæl på stranden.
Den var strandet, lå og solede sig og nød tydeligvis varmen.
Efter frokost spillede vi Cub på plænen, vi fik klø to gange, hmmm, så var det ikke sjovt længere.
Om eftermiddagen gik vi tur ned til havnen, hvor man kan få verdens bedste pandekager, herligt.
Der blev også købt ind til det store grillparty, som vi nød udenfor.
En skøn pinsetur, som vi nok gentager igen næste år, og næste år og.....
I dag har vi været til pinsefrokost med hjemmelavet sushi, så bliver det ikke bedre. Inden frokosten var vi en tur på Herlev skadestue for at hjælpe min mor, men det kan Claus bedre beskrive, han fik da et grineflip over den behandling, han var udsat for.
Så i morgen tidlig, som i usædvanlig tidligt, går turen til Bergen, regnvejr og kulde, men da jeg skal på endnu en kongres, overlever jeg vejret, og regntøj er jo opfundet.
God uge til alle.

Ingen kommentarer: