søndag den 19. juni 2011

7.B på SommerudflugtDet var 7. gang at vi havde broderparten af Louises klasse og deres forældre og en del søskende på sommerudflugt. Egentlig havde vi også en sommerudflugt i 0'te klasse, men det var ikke med overnatning. Siden er turen gået til et sted, hvor alle kan overnatte, som de nu vil, og samtidig har vi fået lidt kultur ind på den sjovere måde. Det er godt for sammenholdet i klassen, de er generelt søde ved hinanden, og det er godt for sammenholdet ml. forældrene. Problemer løses nu engang lettere, når man kender forældrene.

Denne gang gik turen til Middelaldercenteret ved Nykøbing Falster med efterfølgende overnatning på Falster City Camping. Danmark har heldigvis mange veludstyrede campingpladser, hvor der også er hytter og faciliteter til at samle en større gruppe mennesker. Klassen er lige nu på 24 børn, og de 18 var med på turen. Det fleste med en eller flere forældre, og nogle som ekstra barn, hvor forældrene ikke var med. Det er jo lidt tankevækkende, at nu var der kun ét barn i entreen på centeret, resten var "voksne", og betegnelse barn er vist ikke helt korrekt længere. Og dog: De er vist lidt nørdede, og leger stadig glad og gerne. Forældrene kunne så samles i et større telt på pladsen, hvor alle kunne sidde - meget heldigt, da vejret var yderst vekslende. Maden blev tilberedt på nogle åbne grills, og alle hyggede sig til sent. Søndag sluttede turen med at nogle gik i "Falster svømmecenter", og alle var godt trætte, da turen gik hjem efter frokost.

Nu er planerne for turen i 8.B så ved at tage form...

1 kommentar:

Lisbeth sagde ...

Og vi glæder os allerede. Næste år springer jeg ikke over som i år. Var lige forhindret af en kongres i Bergen, kom sent hjem lørdag, og tilbragte så lørdag aften/søndag formiddag alene i huset. Også tiltrængt efter mange aktiviteter væk fra hjemmet.