lørdag den 16. november 2013

Årsmøde

Det har været en usædvanlig travl uge! Jeg har ikke spist hjemme mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, så i aftes var jeg flad. Sofaen havde en stor tiltrækningskraft, og jeg sumpede til Bones, dejligt. Vi havde vores årsmøde i vores videnskabelige selskab med generalforsamling torsdag aften.
Da jeg er i bestyrelsen, startede vi onsdag eftermiddag med bestyrelsesmøde, og så er det ellers gået over stok og sten. Vi var 368 tilmeldte, så der var rigtig mange. Dejligt. Og jeg kender nok 2/3, så alene af den grund er det utrolig dejligt at komme til årsmødet. Der er også mange meget interessante indlæg med parallel sessioner, så det kan være svært at vælge, hvilket man gerne vil høre. Der var bestemt også flere, jeg gerne ville have deltaget i, men man kan ikke være to steder på en gang. Der var fest i går, men for en gangs skyld sprang vi over. Ugen havde simpelthen været for travl. Årsmødet slutter i dag, så jeg skal også derud om lidt. Der er ikke blevet tid til så meget herhjemme, men det løber nok heller ingen vegne. I aften skal vi til 50 års fødselsdag, det bliver hyggeligt. Søndag er afslapning inden endnu en travl uge starter.... Vi keder os ikke, selvom Louise er i USA!

Ingen kommentarer: