mandag den 18. november 2013

Efter en alt for travl uge....

Nå, så måtte jeg da overgive mig! I sidste uge fik jeg halsbetændelse og blev forkølet, men pga årsmødet var jeg nødt til bare at tage piller og køre derudaf, og det gik da helt forrygende. Lige indtil det så ikke gik mere. Søndag havde jeg endelig bare helt fri, og hvad sker der så? Selvfølgelig er min forkølelse så gået over i en bihulebetændelse. Og som om det ikke var nok, forsvandt min stemme. Ja, her er meget fredeligt, men Claus nyder det nu ikke så meget, for som han tørt bemærker, er jeg lidt (læs meget) prikken, når jeg er småsløj. Og mit øre skulle også lige gøre opmærksom på sig selv, så søvn i nat var der ikke meget af. Til gengæld er jeg døv på det ene øre, og det flyder lystigt. Nå, heldigvis går den slags småskavanker hurtigt over, og det kan kun gå for langsomt.
Jeg bagte to fine kager i går til arbejdet, da en af mine meget gode kolleger fik FyAs uddannelsespris i fredags.
Det er en prestigefyldt pris, som foreningen af yngre anæstesiologer uddeler til en, der har været ekstraordinær god til at undervise dem. Og det er så velfortjent, så jeg blev meget glad, da jeg hørte det. Desværre kunne jeg ikke selv være med (stemmen mm), men Claus var så sød, at han afleverede kagerne til afdelingen, så de andre da kunne nyde dem og fejre min kollega. Jeg må tage revanche senere.
Og så har jeg betilt og modtaget en utrolig spændende bog om strik på øen Muhu, der ligger i Estland.
Bogen er et digert værk, A3 størrelse, og tung. Den er forberedelse til den tur, jeg har meldt mig til næste sommer, hvor jeg skal til Estland i en uge med 24 andre strikkegale kvinder. Og jeg glæder mig! Vi skal besøge Happsalu, lære at strikke deres berømte sjaler, besøge Muhu og høre mere om deres historie samt en masse andet spændende. Det bliver bare så godt, og jeg kan næsten ikke vente. Jeg skal afsted en måned før Louise kommer hjem, så når jeg kommer hjem fra den tur, er der kun tre korte uger til vi skal modtage datteren. Lige nu er jeg ved at samle julegaver, adventslys og kalenderlys til en stor julepakke til hende. Lidt skal der til.

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Arme stakkel! Rigtig god bedring. Bogen ser spændende ud!

Dorthe sagde ...

Rigtig god bedring til dig! Glæder mig til at kigge i bogen;-)

Merete sagde ...

Rigtig god bedring! Hyggeligt at du også skal med til Estland. Jeg har fået bogen i fødselsdagsgave. Det er et digert værk!