søndag den 12. oktober 2008

God og aktiv weekend


Vi har taget ordentlig hul på efterårsferien. I går var vi i Tivoli, og vi forundredes over de mængder af græskar, der var derinde. Det var festligt og flot. Selv tivoligarden havde græskar på hovederne, men de var nu falske.

Eventyrteatrets forestilling var som altid flot og en god oplevelse. Der er mange rigtig dygtige børn, der både kan synge og spille teater, så det er en fryd at overvære.

Aftenen var hyggelig som ventet.
Søndag var jeg til lingeri syning. Det er temmelig svært at sy en BH, men jeg skal nok få det lært. I eftermiddag var hele familien i skoven for at nyde det flotte efterårsvejr og få lidt motion. Louise cyklede, Claus løb og jeg gik, men det var alligevel en god oplevelse.

Jeg er startet på Mollys Mohair, men da Louise er ved at vokse ud af bogens størrelser, må jeg forstørre modellen lidt. Det går forhåbentlig. Det er da i hvert tilfælde umuligt at pille op i mohair, så hvis det bliver noget bras, må det smides ud.

Ellers vil jeg pleje min efterårsforkølelse, det er jo rigtig arbejdsgivervenligt at være syg i ferien, så man er frisk og rask, når arbejdet starter igen.

1 kommentar:

Pernajl sagde ...

Det lyder da også som lidt af en udfordring at sy en BH. Lige noget for dig :-)