torsdag den 16. oktober 2008

Indkøbstur


Vi blev færdige med oprydningen i arbejdsværelset, juhuuu. Mit skrivebord har ikke været så tomt i 6 år, det er helt mærkeligt, at der ikke er bunker overalt. Nå, det varer sikkert også kun kort, lige til symaskinen kommer på plads, og bunkerne stille vokser op igen. Da vi trængte til en lille pause i oprydningen, tog vi en lille indkøbstur til Lübeck igår. Vi kørte til Citti Großmarkt, hvor vi handlede "en lille smule". For også at købe marcipan til en ordentlig pris tog vi forbi Fleggaard på vej op til færgen. Der fyldte vi så bilen med sodavand, marcipan, nødder og andet. Så nu kan julen godt komme an, vi har provianteret.

Det var hyggeligt at køre den tur. Vi hørte Harry Potter, Hemmelighedernes kammer, men nåede kun halvdelen. Jeg fik strikket det meste af 2. sok, så det var også godt.
I dag har jeg læst lidt, og om kort tid kører Louise og jeg til Lyngby. Vi skal købe en enkelt fødselsdagsgave til Claus.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg bliver så forpustet af jeres energi - juleindkøb i Tyskland lyder herligt, men hvordan undgår i at tage hul på herlighederne inden da - det var aldrig gået her :-)

Lisbeth sagde ...

Tja, Ritter chokoladen holder nok heller ikke, men de 4 kg marcipan kan vi ikke nå at sætte til livs. Mandlerne kan også godt holde sig. Og indkøbsturen var ren afslapning for os alle.